ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Τελικά θα υπάρξει «έμπνευση» στην ΝΔ;

Ηταν Σάββατο 8 φεβρουαρίου, μέρα που συνεδρίασε η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου για να αποφασίσει την στήριξη της υποψηφιότητας του Κώστα Κουνενάκη. Τότε είχε δοθεί στην δημοσιότητα το παρακάτω ρεπορτάζ στην εφημερίδα Ανατολή:

Τελικά θα υπάρξει «έμπνευση» στην ΝΔ; 1

«Την υποψηφιότητα του Κωστή Κουνενάκη για το Δήμο Αγίου Νικολάου επικύρωσε η Τοπική Οργάνωση Αγίου Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεδρίασε το Σάββατο, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο, με φόντο τις δημοτικές εκλογές και το σκηνικό που διαμορφώνεται με τις κινήσεις, πρωτοβουλίες και υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί έως σήμερα.

Τελικά θα υπάρξει «έμπνευση» στην ΝΔ; 2

Στη συνεδρίαση παρέστη επίσης ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος ενημερώθηκε από τα τοπικά κομματικά στελέχη, για τις εκτιμήσεις τους σχετικά με τη δυναμική που υπάρχει, τις ισορροπίες που διαμορφώνονται και την προοπτική του συνδυασμού, τον οποίο έχει αποφασίσει να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής κατέθεσαν τις απόψεις, τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις τους για την εκλογική μάχη των δημοτικών εκλογών, που συμπίπτουν τη δεύτερη Κυριακή με την εξόχως πολιτική μάχη των ευρωεκλογών, αλλά και τις όποιες επιφυλάξεις είχαν ορισμένοι, επικυρώνοντας ομόφωνα την επιλογή Κ. Κουνενάκη, ως επικεφαλής του συνδυασμού που προτίθεται να στηρίξει η παράταξη σε τοπικό επίπεδο.»

– Θα ήθελα να γνωρίζω εάν τότε ενημέρωσαν για την απόφασή τους αυτή, τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Τζιμάρα, όσο και τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κόμματος κ. Γ. Λουλουδάκη.
– Η ανακοίνωση της στήριξης του Κώστα Κουνενάκη, είχε την κεντρική έγκριση του κόμματος;
– Μήπως ο Κώστας Κουνενάκης ήταν «ανεπιθύμητος» και «αναλώσιμος»;
– Γιατί τότε ο βουλευτής της ΝΔ κος Πλακιωτάκης δεν έκανε ούτε μία δήλωση για το θέμα και αντιμετώπιζε σχεδόν αδιάφορα την υποψηφιότητα Κώστα Κουνενάκη;
– Γιατί υπήρχε άρνηση συμμετοχής προσώπων και στήριξης;
– Γιατί ο κος Γιώργος Μπελούκας ήθελε να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου κοινής αποδοχής;
– Πως αντιμετώπισαν το φαινόμενο «Μενεγάκης»;

Απλές ερωτήσεις, που ζητούν απλές απαντήσεις.

Σήμερα με άλλη ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τον βουλευτή κο Πλακιωτάκη «ακυρώνει» την χθεσινή απόφαση της Τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου με την οποία προτεινόταν η στήριξη του Πανίκου Καρατσή, ακύρωση για κάποιους προφανώς, συγκεκριμένους λόγους, που επίσης προφανώς δεν τους γνωρίζουμε εμείς.

Τελικά θα μας ξεκαθαρίσουν στην τοπική Νέα Δημοκρατία ποιο πρόσωπο θα ήταν αυτό που εμπνέει την εμπιστοσύνη της;

Βαγγέλης ΒαρνακιώτηςΣχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close