Εκλογές 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Καταλήγουν σε Κριτσωτάκη για την Περιφέρεια

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή προσώπων που θα δώσουν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών την Άνοιξη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το πρώτο ζητούμενο για το κόμμα είναι να ρίξει στην εκλογική αρένα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την Περιφέρεια Κρήτης και τους μεγάλους δήμους του νησιού. 

Για την πρώτη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr δύο πρόσωπα είναι τα επικρατέστερα. Ο λόγος για τους βουλευτές Ηρακλείου και Χανίων Κριτσωτάκη και Σταθάκη.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρώτος φαντάζει πλέον ως το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί απέναντι από τους Αρναουτάκη και Τσόκα στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κρήτης. 

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Από τον ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά εκτιμούν πως ο Μ. Κριτσωτάκης έχοντας για χρόνια τον ρόλο του “Κρητικάρχη”, όντας ο μόνος βουλευτής για σειρά ετών σε επίπεδο Κρήτης, είναι αναγνωρίσιμος σε κάθε σημείο του νησιού ενώ ξέρει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν ανά περιοχή. 

Οι όποιες αντιρρήσεις του ίδιου ίσως να έχουν ήδη περιοριστεί στο ελάχιστο και έτσι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του από την Κουμουνδούρου. 

Τι γίνεται με τους μεγάλους Δήμους

Στους μεγάλους Δήμους της χώρας η επιλογή των προσώπων θα γίνει σε κεντρικό επίπεδο και όχι από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές. 

Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην Κουμουνδούρου θα καταλήξουν σε πρόσωπα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και η συγκρότηση ψηφοδελτίου για όποιον επιλεγεί να είναι επικεφαλής θα μοιάζει με άλυτο σταυρόλεξο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για να “κλείσει” ψηφοδέλτιο σε έναν Δήμο όπως το Ηράκλειο, απαιτούνται περισσότεροι από …200 (!!!) υποψήφιοι. 

Μαν. Αλεξάκης 


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button