Εκλογές 2014

Συνάντηση για τα χημικά της Συρίας

Συνάντηση για την παγκρήτια κινητοποίηση για την αποφυγή καταστροφής χημικών όπλων στη Μεσόγειο κοντά στην Κρήτη έπειτα από πρόσκληση της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου. Ενημέρωση από την ομάδα πρωτοβουλίας Ηρακλείου προς τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών ΜΠΡΟΣΤΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Σγουρός κατά την τοποθέτησή του δήλωσε ότι η Κίνηση Πολιτών συντάσσεται με τον αγώνα όλης της Κρήτης για την αποφυγή καταστροφής των χημικών στην θάλασσα της Μεσογείου που μπορεί να σημαίνει και οικολογικό κίνδυνο. Σημείωσε όμως ότι η ανάπτυξη δεσμών επαφής των περιφερειακών, αυτοδιοικητικών και όλων των φορέων της Κρήτης πρέπει να έχουν βάθος χρόνου. Ότι δεν είναι αποτελεσματικό όταν γίνεται μόνο περιστασιακά, όταν απειλούμαστε.

Πρέπει να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες, για όλα τα θέματα, την κατανομή πόρων, την χάραξη κοινής στρατηγικής σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος κ.λπ.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button