Εκλογές 2014

Στ.Θεοδωράκης: Στις 15 Ιουνίου το ιδρυτικό συνέδριο για Το Ποτάμι

Μετά τις ευρωεκλογές, στις 15 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλώνοντας ότι ο ίδιος θα είναι απλός σύνεδρος, καθώς δεν μπορεί να δει τον εαυτό του ως πολιτικό αρχηγό.

Μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΙ, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε πως μέχρι και τις ευρωεκλογές θα αποφασίζει ο ίδιος για το κόμμα και υπάρχει ένα συμβούλιο που έχει ο ίδιος διορίσει. Εντούτοις, στις 15 Ιουνίου ο καθένας θα μπορέσει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μετά τις ευρωεκλογές το Ποτάμι θα παρουσιάσει ένα σχέδιο εννέα σημείων με τα πιο βασικά της οικονομίας, καθώς και ένα σχέδιο για την πάταξη της φοροκλοπής και φοροδιαφυγής.

Σχετικά με τους εκλογικούς στόχους που θέτει Το Ποτάμι για τις ευρωεκλογές, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι «πρέπει το Ποτάμι να είναι κοντά στους άλλους δύο» (τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ).


Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε θετική την απόφαση της κυβέρνησης να βγει στις αγορές, σημείωσε όμως ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πανηγυρισμοί. Η ελληνική οικονομία -όπως είπε- βρισκόταν σε κώμα, συνήλθε και έκανε δύο βήματα στο διάδρομο του νοσοκομείου.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Παράλληλα, έριξε και τα βέλη του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως όσο δεν πρέπει να υπάρχουν πανηγυρισμοί, δεν πρέπει να υπάρχουν και καταστροφολόγοι.

Ο ίδιος τόνισε ότι διαψεύδονται καθημερινά όσοι υποστηρίζουν ότι πίσω από το Ποτάμι βρίσκεται η διαπλοκή, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζαν τις κινήσεις του ούτε οι συνάδελφοί του. «Αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τη χώρα ξέρουν ότι στο Ποτάμι δεν είμαστε άνθρωποι για πώληση, ούτε για ενοικίαση» δήλωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως όλοι έμειναν άφωνοι με το ευρωψηφοδέλτιό του και προανήγγειλε και άλλες εκπλήξεις με νέα πρόσωπα. Υπογράμμισε δε πως οι 22 άνθρωποι στο ευρωψηφοδέλτιο, κάνουν ένα βήμα στο κενό «γιατί έχουν την αίσθηση της ασφυξίας και του αδιέξοδου».

Αναφερόμενος στην Ελιά, δήλωσε πως δεν μπορείς να κάνεις οικοδομή με παλιά υλικά, και σημείωσε πως δεν θα συνεργαζόταν με οτιδήποτε παλιό για να κάνει κάτι καινούριο, εννοώντας το Ποτάμι.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button