Εκλογές 2014

Συνάντηση του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» με εκπροσώπους της διοίκησης του ΚΤΕΛ και της ΕΣΓΚ Αγίου Νικολάου

Συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης του ΚΤΕΛ πραγματοποίησαν τη Μ. Τετάρτη 16/4/14 μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού.

«Διαπιστώσαμε ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια προσαρμογής του ΚΤΕΛ στη νέα πραγματικότητα με στόχο να υπάρξει η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών της πόλης, δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Ζερβός, δεσμευόμενος ότι με την εκλογή του συνδυασμού τον οποίο εκπροσωπεί , θα υπάρξει στενή συνεργασία με την επιχείρηση σε βάθος χρόνου, προκειμένου να προκύψουν απτά αποτελέσματα προς όφελος της πόλης αλλά και της επιχείρησης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στις προτεραιότητες του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», κυριαρχεί το ζήτημα διαχείρισης της ποιότητας ζωής του πολίτη. Το ΚΤΕΛ με τα υπεραστικά δρομολόγια στην άλλη Ελλάδα μπορεί αν μη τι άλλο να αποτελέσει αξιόπιστο παράγοντα προβολής του τόπου, σημείωσε.

Συζητήσαμε- έκανε γνωστό- πολλά ζητήματα γύρω από την κίνηση των λεωφορείων μέσα στην πόλη. Σε σχέση με τα εισιτήρια, ζητήσαμε να εξεταστεί η δυνατότητα ενιαίου εισιτηρίου τόσο για τις αστικές όσο και για τις υπεραστικές διαδρομές, ενώ όπως μας ενημέρωσαν ξεκινά ήδη διαδικασία έκδοσης κάρτας για την καλοκαιρινή περίοδο.


Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αγίου Νικολάου, είχαν την Μ.Τετάρτη, 16/4/2014, μέλη του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αντώνη Ζερβό.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Κατά τη συνάντηση όπως έγινε γνωστό συζητήθηκαν διεξοδικά τα προ-βλήματα που υπάρχουν στις σχολικές κοινότητες καθώς και τα ζητήματα που θέ-τουν οι γονείς αναφορικά με τη λειτουργία και τη διαχείριση των σχολικών υπο-δομών.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», κ. Αντώνης Ζερβός, τα περισσότερα ζητήματα (έλλειψη αιθουσών, τρόπος κατανομής αιθουσών, συντήρηση σχολείων εξεύρεση νέων χώρων για την δημιουργία σχολικών μονάδων) είναι εν πολλοίς γνωστά.

Ωστόσο διευκρίνισε η αντιμετώπιση του προβλήματος των αιθουσών μπορεί να αντιμετωπιστεί με την εξεύρεση νέου χώρου φιλοξενίας σχολικών συ-γκροτημάτων.

Ενδεχομένως θα πρέπει τόνισε να αναζητηθεί η δυνατότητα εξεύρεση πόρων μέσω εθνικών προγραμμάτων . Δεσμευόμαστε ότι μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, θα καλέσουμε άμεσα γονείς και συλ-λόγους προκειμένου σε συνεργασία με την εκλεγμένη νέα δημοτική αρχή, να διαμορφώσουμε από κοινού ένα master plan διαχείρισης και λειτουργίας του ευαίσθητου αυτού χώρου των σχολικών κοινοτήτων .


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button