ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

«Δικαίωμα Στην Πόλη»: Συνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Αγίου ΝικολάουΣυνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Αγίου Νικολάου καθώς και με τον μαέστρο κ. Μανόλη Σπυριδάκη, είχε την Παρασκευή 9/5/14, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μ.Αλεξάκη, ενημέρωσε για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο τη δημιουργία «μπαντίνας» που θα αποτελέσει τον πυρήνα για τη συνέχεια και το μέλλον της φιλαρμονικής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μαέστρος προκειμένου να εκπαιδεύσει τα μικρά παιδιά με την βοήθεια ενός μόνο έμμισθου καθηγητή και την εθελοντική προσφορά της κ. Π.Φαρσάρη. Όπως έγινε γνωστό, κρίνεται επιβεβλημένη η πρόσληψη νέων καθηγητών που στην παρούσα φάση λόγω ελλιπούς οικονομικής στήριξης από πλευράς Δήμου καθιστά έτι δυσκολότερο το έργο και τη στόχευση της φιλαρμονικής.Με τη σειρά του ο κ. Σπυριδάκης, επιβεβαίωσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Φιλαρμονική, καταθέτοντας με εμπεριστατωμένο τρόπο την άποψη του, για την απρόσκοπτη λειτουργία της . Επιπλέον ενημέρωσε για τις δράσεις και τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τη Φιλαρμονική νέων της Φιλανδίας.

Τόσο ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» κ. Αντ. Ζερβός, όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δήλωσαν την ενεργή στήριξη τους, προκειμένου να δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα επανατοποθετήσουν τη Φιλαρμονική στη θέση που της αξίζει.Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close