Εκλογές 2014

«Δικαίωμα Στην Πόλη»: Συνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Αγίου Νικολάου

Συνάντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Αγίου Νικολάου καθώς και με τον μαέστρο κ. Μανόλη Σπυριδάκη, είχε την Παρασκευή 9/5/14, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μ.Αλεξάκη, ενημέρωσε για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο τη δημιουργία «μπαντίνας» που θα αποτελέσει τον πυρήνα για τη συνέχεια και το μέλλον της φιλαρμονικής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μαέστρος προκειμένου να εκπαιδεύσει τα μικρά παιδιά με την βοήθεια ενός μόνο έμμισθου καθηγητή και την εθελοντική προσφορά της κ. Π.Φαρσάρη. Όπως έγινε γνωστό, κρίνεται επιβεβλημένη η πρόσληψη νέων καθηγητών που στην παρούσα φάση λόγω ελλιπούς οικονομικής στήριξης από πλευράς Δήμου καθιστά έτι δυσκολότερο το έργο και τη στόχευση της φιλαρμονικής.

Με τη σειρά του ο κ. Σπυριδάκης, επιβεβαίωσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Φιλαρμονική, καταθέτοντας με εμπεριστατωμένο τρόπο την άποψη του, για την απρόσκοπτη λειτουργία της . Επιπλέον ενημέρωσε για τις δράσεις και τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τη Φιλαρμονική νέων της Φιλανδίας.


Τόσο ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» κ. Αντ. Ζερβός, όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δήλωσαν την ενεργή στήριξη τους, προκειμένου να δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα επανατοποθετήσουν τη Φιλαρμονική στη θέση που της αξίζει.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button