Εκλογές 2014

«Σύγχρονος Δήμος»: Προτεραιότητά μας η κοινωνία

Τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού στην Αμμούδα, επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».

Στον Οργανισμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από την Διευθύντρια και το προσωπικό για τα θέματα του Οργανισμού και τα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνική υπηρεσία στο σύνολο της. Επισημάνθηκε το πολύ σημαντικό έργο που παράγεται στον Οργανισμό. Συγκεκριμένα λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο, συντηρείται η ‘’τράπεζα τροφίμων’’ από όπου στηρίζονται 100 οικογένειες κάθε μήνα, ενισχύθηκε η λειτουργία της τράπεζας ρουχισμού ‘’ΜΑγαΖΙ΄΄, το ΚΑΠΗ αριθμεί πάνω από 400 μέλη, ενώ το πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ εξυπηρετεί πλέον 370 οικογένειες σε όλο τον Δήμο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τονίστηκε η πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται από τον ΟΚΥΔΑΝ και είναι από τις σημαντικότερες πλευρές της δράσης που έχει αναπτύξει ο Δήμος και είναι μια απάντηση στην πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες, ενώ αποτελεί μια μεγάλη προσπάθεια για να μη διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός.

Ο Δήμαρχος, επίσης, τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, να βελτιωθεί, να ενισχυθεί και με άλλους εθελοντές και να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά προβλήματα λόγω της έλλειψης προσωπικού. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το προσωπικό για την πολυσήμαντη δουλειά που παρέχει, που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου, την ανθρώπινη πλευρά της κοινωνίας μας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για μια κοινωνία που μαστίζεται από την κρίση που βιώνουμε όλοι μας.


Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία μετέβη στους παιδικούς σταθμούς όπου πραγματοποιήθηκε σύντομη περιήγηση στις νέες εγκαταστάσεις της Αμμούδας, οι οποίες πρόσφατα παραδόθηκαν μετά την προσθήκη του δευτέρου ορόφου και την πλήρη ανακαίνιση των υπολοίπων εγκαταστάσεων, έργο που είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος: «Ο παιδικός σταθμός της Αμμούδας αποτελεί πλέον πρότυπο παιδικού σταθμού, όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο πάνω από 300 παιδιά και βρέφη, προσφέροντας στα παιδιά μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, την απαιτούμενη ασφάλεια, αγωγή και κοινωνικοποίηση τους. Με την προσθήκη του 2ου ορόφου στο κτίριο της Αμμούδας οι παιδικοί σταθμοί συγκεντρώνονται σε ένα κτίριο στην πόλη του Αγίου Νικολάου.»

Ο κ. Δημήτρης Κουνενάκης ευχαρίστησε τους εργαζομένους και τα στελέχη για την πολύ σημαντική δουλειά που παρέχουν, ιδιαιτέρως αυτές τις δύσκολές μέρες που διανύουμε και που οι οικογένειες χρειάζονται θαλπωρή, αλληλεγγύη και φροντίδα και παράλληλα τους κάλεσε να συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο, με το ίδιο πάθος, να παρέχουν υπηρεσίες σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button