ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Πρώτος σταθμός τα Χανιά για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

Από την γενέτειρα του τα Χανιά, όπως πολύ νωρίς ανακοινώθηκε, θα ξεκινήσει την πρώτη του επίσκεψη στο νησί μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της νέας πολιτικής κίνησης ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Στη συνέχεια ωστόσο ο ίδιος θα επισκεφθεί και τους άλλους τρεις νομούς.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η περιοδεία για το “Ποτάμι” ξεκινά με ομιλία και επαφές του Σταύρου Θεοδωράκη στις 5.00 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου, στο Δημοτικό Κήπο Χανίων.

Την Κυριακή, στις 2.00 το μεσημέρι θα βρεθεί στο Ηράκλειο και στην έκθεση “Οινοτικά” που διοργανώνεται στην περιοχή των Μαλάδων, προκειμένου να συναντηθεί και με εκπροσώπους των οινοποιών.

neratzoulis neo

Την ίδια ημέρα θα συναντηθεί στο Ρέθυμνο και με ομάδες Νέων κυρίως για τα θέματα της Παλιάς Πόλης.

Η Δευτέρα είναι η ημέρα, που σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα αφιερωθεί σε επισκέψει και επαφές στο Νομό Λασιθίου

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button