Εκλογές 2014

«Μπροστά»: Ανοιχτή πρόσκληση προς τον εμπορικό κόσμο

Η  Κίνηση Πολιτών Δήμου Αγίου Νικολάου ΜΠΡΟΣΤΑ προσκαλεί όλο τον εμπορικό κόσμο και τους εργαζομένους σε αυτόν, τους επιχειρηματίες των υπηρεσιών τουρισμού, τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων, καφέ, μπαρ, εστιατορίων, όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών και της μεταποίησης, τους βιοτέχνες στην αίθουσα του ΡΕΞ την Τετάρτη 09/04/2014 για να ακουστούν τα προβλήματα των κλάδων τους, οι απόψεις τους και να αναζητηθούν τρόποι για τη συνδρομή στα αιτήματά τους από το Δήμο Αγίου Νικολάου και τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει μετά τις εκλογές αλλά και πώς θα γίνει η διασύνδεση και θα αναπτυχθούν συνέργειες μεταξύ τους με στόχο την οικονομική στήριξη και αναβάθμιση όλων.

Είναι μια ανοικτή πρόσκληση για το μέλλον του τόπου μας και των ανθρώπων του. Μια πρόσκληση για να πάμε μαζί Μπροστά. Όλοι στο ΡΕΞ την Τετάρτη 09/04 στις 6:30 το απόγευμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button