Εκλογές 2014

Κατασχέσεις λογαριασμών από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Καλημέρα σας. Πριν από λίγο μας πληροφόρησαν ότι περίπου 110 τραπεζικοί λογαριασμοί δεσμεύτηκαν-κατασχέθηκαν εδώ και 10 περίπου μέρες από τον Δήμο Αγίου Νικολάου για χρέη προς αυτόν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι λογαριασμοί αυτοί πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ανήκουν σε μικρομεσαία ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του δήμου μας, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκονται σε απόγνωση, διότι όλα τα έσοδα από τις προ-κρατήσεις να καταλήγουν στα ταμεία του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η απόγνωση είναι τόσο μεγάλη που κάποιοι από αυτούς σκέφτονται με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να ανοίξουν για την νέα σαιζόν. Επίσης με ενημέρωσαν ότι έκαναν επίσκεψη στους αρμόδιους του δήμου Αγίου Νικολάου με σκοπό να βρουν ένα τρόπο να ρυθμίσουν το χρέος τους.


Η απάντηση που πήραν ήταν ότι η ρύθμιση δεν σημαίνει αυτόματα και αποδέσμευση των λογαριασμών. Ξαναλέμε ότι αυτές είναι πληροφορίες που έφτασαν σήμερα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Εάν έχει κάποιος άλλες πληροφορίες ας τις δημοσιεύσει.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button