Εκλογές 2014

Κάλεσμα για στήριξη του Π.Καρατσή και της «Δημοτικής Συνεργασίας»

Μετά τα τελευταία γεγονότα της παραίτησης του κ. Κων/νου Κουνενάκη από την υποψηφιότητα για δήμαρχος του Αγίου Νικολάου, συνήλθε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, για να εκτιμήσει την κατάσταση και να εκφράσει τη δική της άποψη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η υποψηφιότητα του κ. Κων/νου Κουνενάκη στηρίχθηκε από μερίδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. Για διάφορους λόγους η προσπάθεια αυτή απέτυχε, μην καταφέρνοντας ίσως να πείσει για την ανεξαρτησία του ψηφοδελτίου και τις καλές προθέσεις.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στη λογική της απεξάρτησης της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον ασφυκτικό κομματικό εναγκαλισμό του παρελθόντος, θεωρούμε απαραίτητη την ευρύτερη συσπείρωση όλων των δυνάμεων της περιοχής, που με σοβαρότητα μπορούν να προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου. Στόχος μας πρέπει να είναι η ανάδειξη δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, έντιμων, ικανών, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένων, και αποφασισμένων να ασχοληθούν με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου μας.


Στη βάση αυτής της λογικής και με δεδομένες τις υποψηφιότητες που υπάρχουν, θεωρούμε ότι η υποψηφιότητα του κ. Πανίκου Καρατσή και ο συνδυασμός “Δημοτική Συνεργασία” πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, που εξασφαλίζουν τόσο την επιτυχία του συνδυασμού, όσο και την επιτυχία στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου. Θεωρούμε ότι η Δημοτική Συνεργασία και ο Πανίκος Καρατσής εκφράζουν ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, που μπορούν να δώσουν λύσεις. Για το λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες, που συμμερίζονται τις παραπάνω απόψεις, να τον στηρίξουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας










Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button