Εκλογές 2014

Π.Καρατσής: Η σιωπή των αμνών … προσαρμοσμένη στα Δημοτικά μας δρώμενα

Σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη των τεσσάρων διεκδικητών της Δημαρχίας του Αγίου Νικολάου , καταγγέλθη ο κ. Ζερβός απο τον επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ότι είναι μέτοχος σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής και ο κ. Ζερβός όχι μόνο αρνήθηκε το γεγονός αλλά απείλησε και με μήνυση τον κ. Πάγκαλο.

Εμείς απο την πλευρά μας θα περιμένουμε την μήνυση , γιατί σε διαφορετική περίπτωση μάλλον ο κ. Πάγκαλος γνώριζε πολύ καλά τι έλεγε.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αν λοιπόν αυτό είναι αλήθεια , εμείς απλά θέλουμε να το γνωρίζουμε γιατί πολύ απλά για μας ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατ ανάγκη και ηθικό.

Να υπενθυμίσουμε ακόμα στον κ. Ζερβό ότι μόλις έχασε τις εκλογές πριν απο μερικά χρόνια απο τον κ. Λουκαράκη και λόγω του ότι τότε τον κατηγορούσαν για διάφορα και κυρίως για την ύπαρξη ενός ξενοδοχείου στην Σαντορίνη , ο ίδιος έδωσε στην δημοσιότητα άρθρο που διέψευδε την ύπαρξη της ξενοδοχεικής μονάδος στην Σαντορίνη και παράλληλα έδιδε στην δημοσιότητα τα ποσά των τραπεζικών του λογαριασμών , έχοντας ευτελή ποσά ως κατάθεση σε δραχμές σε αυτούς.


Τώρα , λίγα χρόνια μετά καταγγέλεται ως μέτοχος ξενοδοχειακής μονάδος και μάλιστα με ποσοστό περίπου 5% , ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο σε σχέση με το μέγεθος της επένδυσης ύψους περίπου 100 εκ. ευρώ , ενώ εμφανίζεται και ως κάτοχος βιλλών στην περιοχή της Ελούντας.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ολα αυτά ζητούν απαντήσεις άμεσα.

Η σιωπή των αμνών … σίγουρα επέτυχε ως κινηματογραφική ταινία , δεν πρόκειται όμως να ακολουθήσει την ίδια επιτυχία στα Δημοτικά μας δρώμενα.

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι εμείς θα περιμένουμε για τις περαιτέρω ενέργειες.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button