Εκλογές 2014

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών θα διεκδικήσει το Δήμο Ηρακλείου

Το γνωστό κίνημα που δημιουργήθηκε για να πολεμήσει τους πλειστηριασμούς ακινήτων ιδιοκτησίας ανθρώπων που δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους θα συγκροτήσει τώρα συνδυασμό για να κατέβει να διεκδικήσει το δήμο Ηρακλείου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα μέλη της τα έχουμε συναντήσει πολλές φορές έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου να έχουν στήσει αντιμνημονιακά πανό και να μάχονται για την ματαίωση των πλειστηριασμών. Το πρώτο βήμα της συγκρότητσης θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών και φίλων της κίνησης.

Στη σχετική πρόσκληση που εκδόθηκε, αναφέρεται μεταξύ άλλων:


«Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου μας,σε ανοικτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Τετάρτη 19/2/2014 στις 18:00, για την δημιουργία ενός δυναμικού κινήματος, μέσω της συγκρότησης ενός λαϊκού ψηφοδελτίου χωρίς κομματικές υπαγωγές, με στόχο την διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Στόχος του κινήματος αυτού θα είναι, μέσα από τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων,η τοπική αυτοδιοίκηση να υπηρετεί την ιερή σκοπιμότητα της διατήρησης στη ζωή και στην αξιοπρέπεια τον λαό μας».

ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου μας,σε ανοικτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Τετάρτη 19/2/2014 στις 18:00, για την δημιουργία ενός δυναμικού κινήματος, μέσω της συγκρότησης ενός λαϊκού ψηφοδελτίου χωρίς κομματικές υπαγωγές, με στόχο την διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου.

Κυρίαρχο ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση και η συμμετοχή όλων των δημοτών, αντιδρώντας αποφασιστικά στο υπάρχον σύστημα, προς όφελος όλων μας.

Στην συνέλευση αυτή, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα ορίσουμε το πλαίσιο δράσης μας, με βασικό μας μέλημα τις πραγματικές ανάγκες μας , ανατρέποντας ταυτόχρονα την εξάπλωση της κατοχικής πολιτικής.

Στόχος του κινήματος αυτού θα είναι, μέσα από τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων,η τοπική αυτοδιοίκηση να υπηρετεί την ιερή σκοπιμότητα της διατήρησης στη ζωή και στην αξιοπρέπεια τον λαό μας.

Επιτακτική ανάγκη είναι η ενεργή συμμετοχή μας,αναμένοντας προτάσεις και θέσεις, στηρίζοντας ένα λαϊκό ψηφοδέλτιο που θα λειτουργεί από όλους τους πολίτες για όλους τους πολίτες.

Candia


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button