Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Οι επαφές του «Σύγχρονου Δήμου» στη Νεάπολη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Τον Εμπορικό Σύλλογο της Νεάπολης επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».

Συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα της περιοχής του πρώην Δήμου Νεαπόλεως. Τόσο ο Πρόεδρος, κ. Τζώρτζης όσο και μέλη του Συλλόγου έθιξαν πρόβληματα που αφορούν στη λειτουργία της αγοράς της περιοχής, ζητήματα που αναφύονται στην καθημερινότητα και που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

NOVA

Ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη άμεσης επίλυσης αυτών των προβλημάτων μέσα από μία αγαστή συνεργασία όλων των φορέων και κυρίως του Δήμου με τον επιχειρηματικό κόσμο της Νεάπολης, ώστε να μπορέσουν από κοινού να στηρίξουν την οικονομία και την κοινωνία της περιοχής.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Νεάπολης, δεδομένου ότι αποτελεί την έδρα της Μητρόπολης, του Διαλυνακείου Νοσοκομείου, του Πρωτοδικείου, των φυλακών και της Αστυνομίας του ΒΟΑΚ. Ήδη, άλλωστε προωθείται η δημιουργία του Κέντρου Αποκατάστασης καθώς και των νέων φυλακών.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Κουνενάκης: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η Νεάπολη να βρει το ρόλο της στην περιοχή και στην Κρήτη ευρύτερα, να επανεξετάσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες μας.»

Ο Δήμαρχος δήλωσε, τέλος: «Να ξαναδώσουμε νέα προοπτική, κυρίως με εξωστρέφεια, να προωθήσουμε ένα νέο όραμα και μία νέα προοπτική που έχει ανάγκη η περιοχή.

Mechanical Solutions

Η περιοχή διαθέτει απαράμιλλο φυσικό πλούτο και ιστορία. Αποτελεί μία κοινωνία ώριμη, με τεράστιο πολιτιστικό υπόβαθρο και μπορούμε σε όλα αυτά να στηριχτούμε για να δώσουμε όλα όσα χρειάζεται ο τόπος, για την ανάπτυξη και να μπορέσουμε με σίγουρα βήματα να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια.»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Στη συνέχεια, ο κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος», συνάντησε μέλη του Συλλόγου Νέων Νεάπολης, όπου έλαβε χώρα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού αναφέρθηκαν στην πολύχρονη, αποτελεσματική και παραγωγική παρουσία των Νέων στην περιοχή. Άλλωστε, οι Νέοι έχουν αναπτύξει σειρά δράσεων, πρωτοβουλιών, και δραστηριοτήτων, αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο και έχουν προσφέρει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κουνενάκης: «Είναι γεγονός ότι η συνεισφορά των Νέων στα δρώμενα του Επάνω Μεραμβέλλου είναι αναντικατάστατη. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχιστεί η συνεργασία και να συνεχίσει να βοηθάει ο Δήμος όσο μπορεί τις δραστηριότητες του Συλλόγου.»

Τα μέλη των Νέων, σε κλίμα συγκίνησης, αναφέρθηκαν στην πολύχρονη δραστηριοποίηση τους και εξέφρασαν τη θέληση τους να συμμετέχουν κι άλλοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους, ενώ βεβαίωσαν ότι η δράση τους έχει προοπτική και μέλλον.

ΑΕΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Αθλητική Ένωση Νεαπόλεως και με αθλητικούς παράγοντες της περιοχής, με αφορμή τόσο των επισκεψεων στην περιοχή, όσο και της διοργάνωσης των Παγκρήτιων Αγώνων Στίβου που διεξήχθησαν στην Νεάπολη την περασμένη Κυριακή.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε για τις εξελίξεις των εργασιών στο Στάδιο της Νεάπολης, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των επενδύσεων, των παρεμβάσεων, των προβλημάτων που συναντώνται και στις εξελίξεις στο θέμα της νομιμοποίησης των αποδυτηρίων.

Μετά από τριάντα χρόνια εξευρέθησαν και διατέθησαν αρκετά χρήματα για την αποπεράτωση του στίβου και έγιναν στη Νεάπολη επίσημοι αγώνες του ΣΕΓΑΣ. Μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για το ίδιο το γήπεδο, το οποίο αποτελεί πλέον κέντρο κλασσικού αθλητισμού, μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες και να αποτελέσει κέντρο αναφοράς για τους νέους της περιοχής

Τόσο από την πλευρά της ΑΕΝ όσο και της γυναικεία ομάδα τέθησαν ορισμένα ζητήματα κυρίως για τα αποδυτήρια, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Επίσης συζητήθηκε η εξασφάλιση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του ΕΠΑΛ, ώστε να προστατευθεί το γήπεδο. Προχωρεί η αποχέτευση στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο για τις προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι ο Δήμος έχει πρόγραμμα, απαραίτητο όμως είναι να τεθούν προτεραιότητες να συντηρηθούν και να βελτιωθούν οι υπάρχουσες υποδομές, πάντα με την πολύτιμη συνεισφορά των σωματείων, των συλλόγων και γενικότερα της κοινωνίας των πολιτών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα το οποίο ο Δήμαρχος ευχήθηκε να συνεχιστεί και στο μέλλον.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο