Εκλογές 2014

Η «Δημοτική Συνεργασία» είχε προτείνει την μείωση των τελών στους πολύτεκνους από το 2012

Η Δημοτική Συνεργασία καταγγέλλει ότι η ανακοίνωση του δήμου για μείωση των τελών στους τρίτεκνους και πολύτεκνους είναι απλά, ένα προεκλογικό τρυκ. Μάλιστα στο πνεύμα της εποχής είχε προτείνει και ισοδύναμα μέτρα ώστε ο Δήμος να μην έχει το παραμικρό κόστος. Και όλα αυτά από τον Φεβρουάριο του 2012.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πρόταση για συζήτηση εκτός ημερήσιας Διάταξης στην συνεδρίαση της 29ης Φεβρουαρίου 2012».

Κε Δήμαρχε , Κα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


Τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο και κύρια στην Χώρα μας, ζούμε μια νέα πραγματικότητα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Μέσα σε ένα συνεχώς και ασυνήθιστα ταχύτατα μεταβαλλόμενο Πολιτικό, Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Οικονομικό περιβάλλον, η ζωή όλων μας και πρωτίστως των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων, άλλαξε ριζικά, ώστε σήμερα να γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης πραγματικότητας, που μόνο μέσα από την ιστορία του πρόσφατου παρελθόντος της πατρίδας μας γνωρίσαμε.

Έχοντας πλήρη επίγνωση αυτής της νέας πραγματικότητας καθώς και την οικονομική εξαθλίωση πολυάριθμων κοινωνικών ομάδων προτείνουμε τη μείωση κατά 30% των Δημοτικών Τελών σε Πολύτεκνους , Τρίτεκνους και Ευπαθείς ομάδες στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Αναγνωρίζουμε παράλληλα ότι η εποχή των χωρίς τέλος κοινωνικών μέτρων,καθώς και η εποχή που δεν σταθμίζαμε τις οικονομικές επιδράσεις των κοινωνικών προσφορών έχει παρέλθει οριστικά. 

Δεδομένης της θέσης μας αυτής και δεδομένου ότι είμαστε οι τελευταίοι που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε αρνητικό οικονομικό ισοζύγιο στον Δήμο σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική συγκυρία προτείνουμε παράλληλα , ως ισοδύναμο οικονομικό μέτρο την λήψη απόφασης ενοικίασης χώρων στην πρόσοψη καταστημάτων για την ελεύθερη πρόσβαση καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών (που έτσι και αλλιώς σήμερα δεσμεύουν χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος για τον Δήμο μας). 

Ο σωστός σχεδιασμός , παράλληλα με την σωστή εκμετάλλευση του προτεινόμενου μέτρου μπορεί να αποδειχθεί όχι μόνο ισοδύναμο μέτρο , αλλά και μέτρο με εξαιρετικά θετική απόδοση για τα ταμεία του Δήμου στην δύσκολη αυτήν περίοδο.

Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε όπως το εν λόγω θέμα εισαχθεί με την διαδικασία των προ ημερησίας διατάξεως θεμάτων και παρακαλούμε για την λήψη σχετικών απόφασεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

Για την 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Πανίκος Καρατσής

Επικεφαλής Παράταξης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button