Εκλογές 2014

Γιώργος Γουναλάκης: «Οι ευθύνες ανήκουν σε εμάς»

Μια αρκετά δύσκολη νύχτα ανήκει στο παρελθόν. Τα αποτελέσματα για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ήταν τα χειρότερα δυνατά. Νομίζω ότι ένας κύκλος κλείνει σήμερα.

Οφείλουμε όλοι να λάβουμε τα μηνύματα της κάλπης και προς Θεού μη ρίξουμε ευθύνες στους άλλους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε εμάς.

Εχω πει πολλές φορές ότι η επιτυχία είναι εύκολα διαχειρίσιμη ενώ η αποτυχία εξαιρετικά δύσκολη.


Οι πολίτες του Αγίου Νικολάου έχουν κάνει τις επιλογές τους και οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε αυτές.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Προσωπικά να ευχηθώ καλή επιτυχία για την δεύτερη Κυριακή στον συνάδελφο Αντώνη Ζερβό καθώς και στον τωρινό Δήμαρχο Κουνενάκη Δημήτρη.

Εύχομαι ο τελικός νικητής της επόμενης Κυριακής να δουλέψει για το καλό της πόλης μας και για τίποτα περισσότερο. Είναι η εποχή που ο Αγιος Νικόλαος έχει ανάγκη να έχει μια στοιβαρή ηγεσία που θα αναλάβει να βγάλει την πόλη απο το τέλμα.

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν και μιας που η σταυροδοσία δεν είναι ακόμα γνωστή να ευχηθώ να εκλεγούν οι ικανότεροι για το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

Εις ότι αφορά εμένα και άσχετα με το εκλογικό προσωπικό αποτέλεσμα θα εξακολουθήσω να είμαι ενεργός στα κοινά της πόλης μας μιας που πιστεύω ότι η πόλη αυτή έχει ανάγκη απο ανθρώπους που να την αγαπάνε και να την νοιάζονται είτε είναι μέσα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο είτε είναι εκτός αυτού.

Αντώνη , Δημήτρη καλή δύναμη για μια πολύ δύσκολη συνέχεια.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button