Εκλογές 2014

Επίσκεψη του «Σύγχρονου Δήμου» στις υπηρεσίες πρόνοιας του δήμου

Τις Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου μας, επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν και τη μεγάλη τους προσφορά σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία μας, η οποία δοκιμάζεται με την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως δήλωσε, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης: «Η Πρόνοια παρέχει σοβαρές Υπηρεσίες, στοχευμένες που μπορούν να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες με συγκεκριμένο τρόπο. Βεβαίως, η Πρόνοια του Δήμου Αγίου Νικολάου λειτουργεί για όλο το Νομό και αυτό σημαίνει πρόσθετη επιβάρυνση, όπως αυτό προστάζει το ανθρωπιστικό καθήκον μας και αναδεικνύει την ανθρώπινη πλευρά της ζωής μας.»

Αφού, τέλος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την προσφορά τους και την ευαισθησία τους, τους ζήτησε να συνεχίσουν ώστε να μπορέσουν να δώσουν «θαλπωρή, αγάπη και ζεστασιά στον κόσμο που μας έχει ανάγκη στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε».


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button