Εκλογές 2014

Εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια για την μετακίνηση των δικαστικών αντιπροσώπων κατά τις προσέχεις εκλογές ανακοινώθηκαν από την αεροπορική εταιρία AEGEAN AIRLINES.

Σύμφωνα με κατεπείγουσα ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών προς τις Περιφέρειες όλης της χώρας θα υπάρξει παροχή έκπτωσης για τους διακινούμενους δικαστικούς αντιπροσώπους κατά τις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μάιου 2014 και των επαναληπτικών τους καθώς και των Ευρωεκλογών της 25ης Μάιου 2014.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε:

«Σας γνωρίζουμε ότι όπως μας έγινε γνωστό με το από 10/5/2014 σχετικό έγγραφο της εταιρείας AEGEAN AIRLINES, προσφέρει στους δικαστικούς αντιπροσώπους έκπτωση 15% στους δημοσιευμένους ναύλους Y/M/H Class της οικονομικής θέσης για όλο το εσωτερικό δίκτυο της, εκτός των γραμμών δημόσιας υπηρεσίας (άγονες γραμμές).


Οι κρατήσεις θέσεων μπορούν να πραγματοποιούνται από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (Call Center) 801 11 20000 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα ή 210-6261000 από κινητό.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Οι εκδόσεις των εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας, με χρήση πιστωτικής κάρτας, ή από τα εκδοτήρια της στα κατά τόπους αεροδρόμια, τοις μετρητοίς. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κατά την ώρα της κράτησης, να είναι διαθέσιμη προς επίδειξη, η διαπίστευση των δικαστικών αντιπροσώπων.

Σημειώνεται ότι κατά την έκδοση για κάθε εισιτήριο υπάρχει η χρέωση τέλους εξυπηρέτησης ύψους 20 ευρώ ανά εισιτήριο. Τέλος, το σύνολο των προορισμών της AEGEAN AIRLINES στο εσωτερικό δίκτυο είναι:

Από/προς Αθήνα και Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Χίος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Λήμνος, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη.

Από/προς Θεσσαλονίκη και Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button