ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δύο πολιτευτές της Ν.Δ. στην διεκδίκηση του δήμου Ιεράπετρας

Δύο πολιτευτές της Ν.Δ., η δημοσιογράφος Ελένη Βλάσση και ο απόστρατος αξιωματικός Μηνάς Ρασούλης, ανακοίνωσαν χθες την κοινή τους κάθοδο στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Ιεράπετρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη.

caffeine adv2020b

«Η απόφασή μου να διεκδικήσω τη διοίκηση του Δήμου Ιεράπετρας επιβλήθηκε από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας. Στο ψηφοδέλτιο που συγκροτούμε, συντάχθηκε και ο συνάδελφός μου Μηνάς Ρασούλης. Θα είναι ένα ψηφοδέλτιο πέρα και πάνω από κόμματα, ενωτικό, με ανθρώπους από κάθε πολιτικό χώρο που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. Έχει ήδη σχηματιστεί ο πρώτος πυρήνας των υποστηρικτών αυτής της προσπάθειας και έχουμε ήδη έτοιμο το σχέδιο του προγράμματος, το οποίο θα θέσουμε υπόψη των συνδημοτών μας, με τους οποίους θα το συνδιαμορφώσουμε», μας είπε η Ελένη Βλάσση.

Την υποψηφιότητά τους έχουν ανακοινώσει επίσημα μέχρι στιγμής ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι δήμαρχοι ο κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, δημοτικός σύμβουλος, ο πρώην δήμαρχος Μακρύ Γιαλού και ο κ. Μιχάλης Μαχαιράς, επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες εν δράσει”.

neratzoulis neo

Αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει υπό τον κ. Σήφη Αναστασάκη η δημοτική ομάδα της σημερινής πλειοψηφίας, για να συζητήσει τις εξελίξεις και να αποφασίσει εκτός απροόπτου με ποιον επικεφαλής θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο των Ιεραπετριτών. Με δεδομένη την επιθυμία του κ. Αναστασάκη να αποσυρθεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιθανοί διάδοχοί του θεωρούνται οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Προϊστάκης και Γιάννης Ψαρουδάκης.

Αν υπολογίσει κανείς και την προσπάθεια που κάνουν οι “Αντιμνημονιακοί πολίτες” με τον Μανόλη Γερακιανάκη και η “Λαϊκή Συσπείρωση” με τη Μαρία Κοτσιφάκη, είναι πιθανό στον πρώτο γύρο των εκλογών να διεκδικήσουν την ψήφο των Ιεραπετριτών έξι συνδυασμοί.

Νέα Κρήτη

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button