Εκλογές 2014

Δημοτική Συνεργασία: «Συνεργασίες για τον Δήμο Αγίου Νικολάου!»

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ασυνάρτητες ανακοινώσεις απο υποψήφιο Δήμαρχο , ο οποίος μιλάει για περίεργες συμπεριφορές απο συνυποψήφιο , παρατρεχάμενους κλπ. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό κόσμο του καθενός , πολύ περισσότερο με τα προβλήματα του , όποια και αν είναι η φύση τους. Για τον λόγο αυτό δεν θα δώσουμε καμμία απολύτως συνέχεια στο θέμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το μόνο που θέλουμε με την ανακοίνωση αυτή είναι να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κινείται με βάση το πλάνο που έχει καταρτιστεί εδώ και αρκετό καιρό , δεν ασχολείται με ανακοινώσεις που ως σκοπό έχουν να παραπλανήσουν παρά να ενημερώσουν και για άλλη μια φορά θα πούμε πως ότι νεότερο και αν προκύψει θα ανακοινωθεί απο το blog μας και μόνο απο αυτό. Για μας ήρθε η ώρα των έργων μιας που απο λόγια έχουμε όλοι κουραστεί. Ενημερώνουμε δε ότι στο πλάνο μας δεν είχαμε προβλέψει την αυθόρμητη ανταπόκριση σας και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Οπως σας έχουμε ενημερώσει και τις προηγούμενες ημέρες εμάς μας ενδιέφερε και εξακολουθεί να μας ενδιαφέρει το κοινωνικό χρίσμα. Συνεπώς ενημερώνουμε και απολογούμαστε άμεσα σε εσάς και σε κανένα άλλο. Τόσο απλά και τόσο τίμια. Είμαστε υπέρ των συνεργασιών , δεν πίστεύουμε ότι οι πολλές υποψηφιότητες δίδουν λύσεις , όμως οι συνεργασίες για να προκύψουν απαιτούνται ηγεσίες ικανές για να το κάνουν και εμείς μιλάμε εδώ και πολλά χρόνια για την έλλειψη της ηγεσίας αυτής.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button