Εκλογές 2014

«Δημοτική Συνεργασία»: Δυστυχώς για κάποιους … είμαστε ακόμα εδώ !!!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ΑΠΙΘΑΝΑ σενάρια απόσυρσης του συνδυασμού μας από την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου Αγίου Νικολάου. Από την πλευρά μας επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι ο συνδυασμός της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα είναι ο μόνος συνδυασμός που θα είναι σίγουρα παρόν στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης καθώς και της 25ης Μαίου 2014.

Δηλώνουμε ότι έχουμε σεβαστεί απόλυτα όλους τους συνυποψηφίους και αν η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία απο κάποιους, εμείς θα ακολουθήσουμε την τακτική των ηπίων τόνων γιατί έχουμε ένα στόχο τον οποίο οφείλουμε να επιτύχουμε.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κάθε άλλο που αποσπά την προσοχή μας από τον στόχο μας , οφείλουμε να το ακούμε , να το αξιολογούμε αλλά παράλληλα να μην το αφήσουμε να διασπάσει την ενότητα και την προσοχή μας.

Ραντεβού λοιπόν στο Πρωτοδικείο στις 27 Απριλίου και στις κάλπες τον Μάιο. Καλό αγώνα σε όλους και λυπούμεθα που οι πληροφορίες σας… είναι για να διαψεύδονται.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button