Εκλογές 2014

Δημ. Κουνενάκης: «Να κριθούμε αυστηρά αλλά δίκαια»

Στην προετοιμασία του Δήμου Αγ. Νικολάου για να υποδεχθεί τη νέα τουριστική περίοδο – «πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση με τα προβλήματα που υπάρχουν» – στην παρακολούθηση των πολλών έργων που εξελίσσονται ή ξεκινούν σε 1-1,5 μήνα – επειδή το ΕΣΠΑ κλείνει και έχουν γίνει πολλές δημοπρασίες – και στην προετοιμασία για το επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης εστιάζει η Δημοτική Αρχή Αγ. Νικολάου. Παράλληλα ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης προχωρεί μεθοδικά και κρατώντας χαμηλούς τόνους στην προεκλογική προετοιμασία του συνδυασμού του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως είπε, στην ΑΝΑΤΟΛΗ, η παρούσα διοικούσα δημοτική ομάδα και ο ίδιος ως δήμαρχος, πρέπει να κριθούν αυστηρά μεν, αλλά εκείνο που ζητούν από τους πολίτες είναι να τους κρίνουν δίκαια βάσει του έργου τους και της στάσης τους απέναντι στα κρίσιμα θέματα της κοινωνίας και του Δήμου.

Στο ερώτημα πού βρίσκεται ο «Σύγχρονος Δήμος» από απόψεως συγκρότησης και προετοιμασίας εν όψει της εκλογικής μάχης του ερχόμενου Μαΐου, ο κ. Κουνενάκης απάντησε:


«Όπως διαπιστώνομε, δεν έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο νέα πρόσωπα. Όσα δηλώνουν συμμετοχή στις εκλογές, μπορεί να είναι πληθώρα, αλλά στο σύνολό τους παλιάς κοπής- κατάλοιπα του φαύλου παρελθόντος, όπως λέγαμε κάποτε…

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Η δημοτική ομάδα μας, έχομε αποφασίσει να προχωρήσομε. Το φορτίο είναι βαρύ, αλλά θα το κάνομε, παράλληλα με τα πολλαπλά καθήκοντα που πρέπει να φροντίζομε συνεχίζοντας την άσκηση της διοίκησης, προγραμματισμού και υλοποίησης του προγράμματός μας, για το 2014. Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι με την εμπειρία μας, θα τα καταφέρομε».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button