Εκλογές 2014

Δήλωση Καρατσή για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Η Δημοτική Συνεργασία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για τις δημοτικές εκλογές, κατέθεσε την πρόταση της με καθαρότητα και σαφήνεια. Ζητήσαμε από τους δημότες την εμπιστοσύνη τους και τη ψήφο τους.

Δηλώσαμε ξεκάθαρα, ότι οι πολίτες, έχουν τη τιμή, αλλά και την ευθύνη της επιλογής τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η δική μας πρόταση, δεν έγινε αποδεκτή από τη μεγάλη πλειοψηφία και το αποτέλεσμα, απόλυτα σεβαστό, δε μας δικαίωσε.

Η εκλογική όμως διαδικασία συνεχίζεται για τους δύο πρώτους συνδυασμούς, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα πλειοψηφία που θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου και εμείς ευχόμαστε και στους δύο, καλό και τίμιο αγώνα.


Εμείς σε κάθε περίπτωση, θα συμβάλομε θετικά με τις προτάσεις μας και τις θέσεις μας και θα στηρίξουμε κάθε θετική πρόταση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών στο σύνολο τους και μόνο.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Όπως και προεκλογικά δηλώσαμε, στόχος μας είναι να συνθέσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό αυτού του τόπου και της προκοπής των ανθρώπων του και αυτό θα πράξουμε.

Με αυτή την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μας τίμησαν με την προτίμηση τους και μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφο τους και να ανανεώσω τη δέσμευση μου, ότι με τη σειρά μου θα τιμήσω στο ακέραιο αυτή την εμπιστοσύνη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους συνεργάτες μου και κύρια τους νέους, για τη συμμετοχή τους και την πολύτιμη βοήθεια τους, που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να έχουμε τη δική μας συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές.

Με βαθιά εκτίμηση

Πανίκος Καρατσής
Επικεφαλής
Δημοτικής Συνεργασίας


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button