Εκλογές 2014

«Δικαίωμα στην πόλη»: Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα

Τα ψέματα τελείωσαν. Tην Κυριακή, οι δημότες του Δήμου Αγίου Νικολάου θα πρέπει να επιλέξουν την Δημοτική Αρχή που θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη πενταετία. Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώνετε και κατά γενική ομολογία συνδυασμός μας κατάφερε να δώσει μια άλλη πνοή, μια φρέσκια αύρα σε αυτή την διαδικασία.

Η πρόταση μας για την διεκδίκηση του δήμου πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Περιέχει

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

–        ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης με όραμα, προοπτική και ρεαλισμό, –   μια ομάδα από ικανότατους  ανθρώπους που μπορούν να  υλοποιήσουν το όραμα αυτό για τον Δήμο.

–        Έναν επικεφαλή που κατάφερε να  συγκεντρώσει, να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, να αξιοποιήσει και να αναδείξει την ομάδα που τον πλησίασε. Καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με ήθος και αξιοπρέπεια, παρ’ όλες τις επιθέσεις και το πόλεμο λάσπης που δεχτήκαμε, κάτι που αποτυπώθηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών της 18η Μαΐου.


Την Κυριακή στης 25 Μαΐου καλούμε τις Μεραμπελιώτισες και τους Μεραμπελιώτες να ψηφίσουν

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos
  • ένα νέο Δημοτικό Συμβούλιο       , όπου το 70% αποτελούν πρόσωπα πρωτοεμφανιζόμενα στα τοπικά πράγματα
  • ένα Δήμαρχο που αναλαμβάνει τις ευθηνές του και δεν θα τις αποδίδει σε άλλους
  • ένα δήμο που θα διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει τοπικά, εθνικά αλλά και ευρωπαϊκά και που θα ξεφύγει από τα στενά γεωγραφικά του όρια και θα αποκτήσει εξωστρέφεια.
  • Ένα δήμο που θα σέβεται την δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, θα δώσει διεξόδους έκφρασης και θα σταματήσει να παράγει πολιτισμό μόνο για εσωτερική κατανάλωση.
  • Ένα δήμο που θα θέση προτεραιότητα του την κοινωνική συνοχή και θα σέβεται την διαφορετικότητα και την ευφυΐα των δημοτών του
  • Ένα δήμο που θα σταθεί με στοργή στις ειδικές ομάδες πληθυσμού
  • Ένα δήμο όπου οι τοπικές κοινωνίες θα είναι ισότιμα παρούσες
  • Ένα δήμο , που θα διαχειρίζεται το δημόσιο χώρο μέσα από μια ενιαία λογική για όλο τον δήμο και όχι συγκυριακά και ευκαιριακά.
  • Και τέλος που θα ξαναγίνει πολιτικό όργανο επανακτώντας ουσιαστικό λόγο σε όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα για ένα άλλο δήμο.

Έχουμε το δικαίωμα!


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button