Εκλογές 2014

Διαψεύσεις Κωστή Κουνενάκη…

Το τελευταίο διάστημα υπήρξα σιωπηλός μάρτυρας ανέντιμων πρακτικών από μεριάς συνυποψήφιου και διαφόρων παρατρεχάμενων που δεν εκφράζουν ούτε τον εαυτό τους. Δεν θέλησα να το σχολιάσω για να μην οξυνθεί το κλίμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δεν αρκούσαν οι προσωπικές επιθέσεις, έφθασαν να διαδίδουν πως τάχα υπάρχει συμφωνία για κοινή κάθοδο. Πέρα για πέρα ψευδέστατο. Αν τέτοια συμφωνία υπήρχε προφανώς θα είχε δημοσιοποιηθεί επισήμως και όχι ψιθυριστά.

Επιχειρούν να υφαρπάξουν υπογραφές υποψηφιότητας με αυτό το επιχείρημα. Δηλώνω κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση πως στόχος του συνδυασμού είναι  η κάθοδος στις δημοτικές εκλογές.


Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου πάει πολύ καλά, το πρόγραμμα βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας, ενώ στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει ανοικτή εκδήλωση για την διακήρυξη του συνδυασμού.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Κωστής Κουνενάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος 

δήμου Αγίου Νικολάου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button