Εκλογές 2014

Αποκατάσταση της αλήθειας για την πρόσληψη συγγενικού προσώπου Αντιδημάρχου στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ επανέρχεται στην ανάρτηση που είχε γίνει πριν απο μερικές ημέρες και αφορούσε την πρόσληψη με οκτάμηνη σύμβαση του αδελφού Αντιδημάρχου στον Δήμο Αγίου Νικολάου και επιθυμεί να ενημερώσει τα παρακάτω:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

1. Μετά την ανακοίνωση των προσλήψεων η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δέχτηκε βροχή καταγγελιών γραπτών αλλά και τηλεφωνικών για την εν λόγω πρόσληψη.

2. Αμεσα η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι θα ερευνήσει το θέμα και σε περίπτωση ύπαρξης παρατυπίας θα αποστείλει το θέμα στις αρμόδιες αρχές , ενώ σε περίπτωση μη διαπίστωσης παρατυπίας θα επανέλθει με νεότερο δημοσίευμα.


3. Ενημερώσαμε όλους τους καταγγέλοντες που είχαν ζητήσει την βοήθεια μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αποστείλαμε την άποψη μας καθώς και τους πίνακες που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια και τους οποίους μπορείτε να δείτε ΕΔΩ).

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

4. Στην συνέχεια ζητήσαμε στους καταγγέλοντες να μας αποστείλουν τυχόν επιπλέον στοιχεία έως το Σάββατο 01.02.2014 πράγμα το οποίο και δεν έγινε.

Μετά τα παραπάνω θεωρούμε ότι δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα στην εν λόγω πρόσληψη και πιστοί στις υποσχέσεις μας επανερχόμαστε για να διευκρινίσουμε το θέμα και να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά.

Πέραν του γεγονότος αυτού θα θέλαμε να πούμε στον κ. Αφορδακό ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι υποχρεωμένη να ασκεί έλεγχο σε όλες τις Διοικητικές ή μη πράξεις του Δήμου Αγίου Νικολάου. Αυτός είναι ένας απο τους ρόλους της ως Δημοτική Παράταξη στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Είναι γεγονός ότι η πρόσληψη του αδελφού του Αντιδημάρχου στον Δήμο Αγίου Νικολάου είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθημερινά και είναι λογικό – ιδιαίτερα την εποχή που διανύουμε – η ανακοίνωση του ονόματος και μόνο να προκαλεί αντιδράσεις. Εχουμε λοιπόν το δικαίωμα να ερευνάμε τα θέματα και θα παρακαλούσαμε τον κ. Αντιδήμαρχο να σέβεται τον ρόλο μας για να σεβόμαστε και εμείς τον δικό του. Οπως παρατηρεί είμαστε συνεπείς στα λόγια και στις πράξεις μας για την τριετία που δρούμε ως συγκροτημένη Δημοτική Παράταξη. Δεν είχαμε και δεν έχουμε σκοπό να διαπομπεύσουμε κανένα , όμως όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να εξοικειωθούν με την δημόσια κριτική , δίκαιη ή άδικη κάποιες των περιπτώσεων.

Εμείς ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έχουμε μάθει να κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια και δεν έχουμε μάθει να χαμηλώνουμε το βλέμμα μας στις καθημερινές συναντήσεις μαζί τους. Ποτέ δεν έχουμε φοβηθεί να πούμε την άποψη μας και να βάζουμε την αλήθεια και την διαφάνεια πάνω απο όλα. Επαναλαμβάνουμε ότι έτσι ακριβώς θα είναι η επόμενη ημέρα για τον Αγιο Νικόλαο.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button