Εκλογές 2014

Αποχή από τις ευρωκάλπες είπε η Γαύδος

Η Γαύδος ύστερα από συνέλευση μονίμων κατοίκων αρχές Μαρτίου αφού ενημερώθηκε για την εγκληματική ενέργεια Ευρώπης – ΟΗΕ είπε όχι στις Ευρωεκλογές.

Aπό Ευρωβουλευτές χαρακτηρίστηκε αυστηρή η αντίδρασή μας. Από τους κοινούς θνητούς χαρακτηρίστηκε ως ουσιαστική παρέμβαση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η φωνή της Γαύδου ταξίδεψε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, άρχισε να μεταφράζεται και να ταξιδεύει όλη την Μεσόγειο συμμετέχοντας στον αγώνα ενάντια σε ένα έγκλημα. Έγκλημα που κανείς δεν ξέρει αν θα εξαφανίσει άμεσα ανθρώπινες ζωές ή μακροπρόθεσμα αφού κινδυνεύει να καταστραφεί η ανάσα που μας θρέφει. Η θάλασσά μας, το νερό μας, η γη μας, ο αέρας μας.

Συμμετείχε στις διαδηλώσεις στην Σούδα, στο Αρκάδι, στα Σφακιά. Ένωσε την φωνή της με την Κρήτη μα και με όλη την Ευρώπη ενάντια στην ανοησία.


Γιατί μόνο ανόητοι θα μπορούσαν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις. Και αν αυτοί που αποφασίζουν από μακριά νοιώθουν την ασφάλεια της απόστασης, αυτοί που είναι εδώ και σιωπούν, ποια ασπίδα νομίζουν ότι μπορεί να τους προστατέψει. Ποιος μηχανισμός νομίζουν ότι θα αφήσει το νερό τους καθαρό και το ψάρι τους αμόλυντο. Ποια πατρίδα νομίζουν ότι υπερασπίζονται…

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια κάποιων ευρωβουλευτών και βουλευτών που τάχθηκαν στον αγώνα ενάντια στα χημικά στην Μεσόγειο, μας θλίβει όμως το γεγονός ότι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές που ασχολήθηκαν και δεν υπέκρυψαν το θέμα ήταν λιγότεροι από τα δάχτυλα μιας παλάμης.

Σήμερα, τρεις μέρες πριν τις ευρωεκλογές σε ανοιχτή συνέλευση κατοίκων της Γαύδου οι κάτοικοι ενημερώνονται, συζητούν και φωνάζουν:

  • Τέρμα πια στην Αδιαφορία, την Ανοησία και την αλαζονεία τους
  • Τέρμα πια στα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς που νομίζουν ότι η ψήφος μας του δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουν εις βάρος του λαού και προς όφελος των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων
  • Τα χημικά του πολέμου ας τα χωνέψουν αυτοί που τα πούλησαν και αυτοί που τα αγόρασαν.
  • Γυρίζουν την πλάτη σε μια τέτοια Ευρώπη αδιάφορη, που με ανοησία ξεπουλά τις ζωές μας.

Αποφασίζουν

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Πηγή: gavdosfm.gr


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button