Εκλογές 2014

Απαντήσεις ζήτησε ο Δημήτρης Κουνενάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία

Απαντήσεις ζήτησε στα όσα αναφέρονται τον τελευταίο καιρό, στην τελική ομιλία του, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης και κάλεσε τον Αντώνη Ζερβό να  απαντήσει στα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κουνενάκης ανέφερε: «Η εκλογική περίοδος ήταν  ήρεμη  δεδομένου ότι και το περιβάλλον  δεν επιτρέπει αντιπαραθέσεις παλαιού τύπου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Βεβαίως υπάρχει πληθωρισμός υποσχέσεων και πολλοί αγνοούν την οικονομική κατάσταση που ζούμε.

Δυστυχώς ορισμένοι χαϊδεύουν τοπικισμούς και παλαιές αντιπαραθέσεις. Αλλωστε έχουν  υπηρετήσει και οι ίδιοι με συνέπεια λαϊκισμούς παλαιών εποχών.


Εντύπωση  βεβαίως μας προκάλεσαν  και οι αναφορές του κ.Ζερβού σε ορισμένα θέματα τα οποία δεν τόλμησε να θέσει στις συζητήσεις που είχαμε στα ΜΜΕ.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Δεν είναι μόνο ότι πολλά εξ αυτών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ή  γίνεται ανάγνωση με τρόπο που αλλοιώνει την αλήθεια. Αλλά ότι ο κ. Ζερβός θεωρεί ότι με τον τρόπο που διοίκησε αυτός, με τον τρόπο που διαχειρίσθηκε τότε τον Δήμο συμπεριφέρονται και  οι άλλοι.

Προφανώς  τον καθρέπτη κοίταζε όταν έγραφε αυτά.

Αλλωστε ας μην ξεχνά ο κ.Ζερβός ότι ήρκεσε μια θητεία για να ενωθεί όλη η κοινωνία και όλοι οι πολιτικοί φορείς  απέναντί του για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πολιτική του, τη διοίκησή του, την τακτική  του και όσα δημιούργησε στην μικρή μας κοινωνία τότε.

Θυμίζω ακόμα ότι εκκρεμούν απαντήσεις σε δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόσφατα  και αφορούν την τότε θητεία του που εμείς  γνωρίζουμε πολύ καλά.

Το απλούστερο όλων θα  ήταν να τοποθετηθεί σ΄αυτή τη φάση για να ξέρουμε και εμείς τι άλλαξε  άραγε και διεκδικεί ξανά την ψήφο των συμπολιτών μας.

Είμαστε μάρτυρες επίσης το τελευταίο διάστημα των παρεμβάσεων ορισμένων παραγόντων  έξω από το Μεραμπέλλο οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν λύσεις αποτυχημένες στον τόπο μας.

Προσβάλλουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μας.

Τους καλώ να σταματήσουν  να παρεμβαίνουν στην δημόσια ζωή μας ».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button