Οικονομία

Υποχρεωτικά στην τράπεζα για τον ακατάσχετο λογαριασμό

Στην ταλαιπωρία της επίσκεψης στην τράπεζά τους, θα πρέπει να μπουν οι φορολογούμενοι, οι οποίοι δηλώνουν τον ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό στο taxisnet.

Αν και όλη η διαδικασία προβλέπεται ότι θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης διασύνδεση όλων των τραπεζών με το taxisnet, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση για τον ακατάσχετο λογαριασμό και να την προσκομίζουν στην τράπεζά τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Απέναντι σε αυτή την αρνητική έκπληξη, βρέθηκαν από χθες το μεσημέρι, περίπου 11.000 φορολογούμενοι που έσπευσαν να δηλώσουν τον ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό στο taxisnet μετά το άνοιγμα της σχετικής εφαρμογής. Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων τους, εμφανίστηκε η αίτησή τους η οποία περιλαμβάνει μια υποσημείωση που διευκρινίζει ότι η αίτηση θα πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί στην αρμόδια τράπεζα.

Αυτό, όπως διευκρινίζεται, θα γίνεται έως ότι ολοκληρωθεί η διαδικασία διασύνδεσης για όλες τις τράπεζες.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button