Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥποχρεωτικά στην τράπεζα για τον ακατάσχετο λογαριασμό

Υποχρεωτικά στην τράπεζα για τον ακατάσχετο λογαριασμό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στην ταλαιπωρία της επίσκεψης στην τράπεζά τους, θα πρέπει να μπουν οι φορολογούμενοι, οι οποίοι δηλώνουν τον ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό στο taxisnet.

Αν και όλη η διαδικασία προβλέπεται ότι θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης διασύνδεση όλων των τραπεζών με το taxisnet, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση για τον ακατάσχετο λογαριασμό και να την προσκομίζουν στην τράπεζά τους.

mechanical adv 2021

Απέναντι σε αυτή την αρνητική έκπληξη, βρέθηκαν από χθες το μεσημέρι, περίπου 11.000 φορολογούμενοι που έσπευσαν να δηλώσουν τον ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό στο taxisnet μετά το άνοιγμα της σχετικής εφαρμογής. Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων τους, εμφανίστηκε η αίτησή τους η οποία περιλαμβάνει μια υποσημείωση που διευκρινίζει ότι η αίτηση θα πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί στην αρμόδια τράπεζα.

apostolakis adv 2

Αυτό, όπως διευκρινίζεται, θα γίνεται έως ότι ολοκληρωθεί η διαδικασία διασύνδεσης για όλες τις τράπεζες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble