ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενα ιδιαίτερο έργο από την ομάδα της ΕΘΟΑΝ «Ένα παράξενο ζευγάρι»Με μεγάλη διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο κινηματοθέατρο «REX» η συνέντευξη τύπου από την ομάδα και τα μέλη της ΕΘΟΑΝ για το νέο έργο που ανεβάζουν στις 20 Φεβρουαρίου με τίτλο «Ένα Παράξενο Ζευγάρι» του Νιλ Σάιμον σε σκηνοθεσία Γιάννης Ξανθογεώργης και είναι το 36ο έργο που ανεβαίνει από την ομάδα της ΕΘΟΑΝ.

Στην συνέντευξη τύπου η οποία τραβήχτηκε από την κάμερα του CNA.GR και θα δείτε αύριο το πρωί στην πρωινή σας ενημέρωση, ο πρόεδρος της ΕΘΟΑΝ κος Θεόδωρος-Ιδομενέας Μπεκατώρος μίλησε για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο έργο που μιλάει για έξι γυναίκες και δύο άντρες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ethoan 1

Μία «δραματική» κωμωδία η οποία το κοινό θα πρέπει να είναι αρκετά συγκεντρωμένο για να αποσπάσει το σωστό συναίσθημα και το σωστό μήνυμα από τους ηθοποιούς.

swell adv 2021

Η κα Αμάντα Αγραπιδάκη η οποία υποδύεται την Ολυμπία, τόνισε ότι η ΕΘΟΑΝ είναι μία ομάδα με πολύ ενέργεια και πολύ χαρά και χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να ανέβει το έργο αυτό αλλά και οποιοδήποτε άλλο επειδή όλοι όσοι συμμετέχουν είναι ερασιτέχνες ηθοποιοί με υποχρεώσεις και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

ethoan 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!

Η επιτυχία είναι σίγουρη και εμείς ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν καινούργιους και παλιούς καλή επιτυχία.

Η προπώληση των εισητήριων θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου κάθε απόγευμα στις 19:00-21:00 στην είσοδο του «REX».

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου της ΕΘΟΑΝ στην πρωινή σας ενημέρωση!


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button