Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΥΠΕ Κρήτης | Απαντάει για το πρόβλημα των ακτινοθεραπειών στο ΠΑΓΝΗ

ΥΠΕ Κρήτης | Απαντάει για το πρόβλημα των ακτινοθεραπειών στο ΠΑΓΝΗ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε απάντηση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις ακτινοθεραπείες ασθενών, η ΥΠΕ Κρήτης αναφέρει σε ανακοίνωση της τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ γνώριζε τα οικονομικά αιτήματα των τεχνολόγων και ήταν ενήμερη από τα μέσα Φεβρουαρίου για τα προβλήματα που επρόκειτο να δημιουργηθούν στις ακτινοθεραπείες και άλλες ακτινολογικές πράξεις ασθενών, από την 1η Μαρτίου.

mechanical adv 2021

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ζήτησε από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, παρουσία διοικητικών και οικονομικών στελεχών του νοσοκομείου, να προχωρήσει την ίδια ημέρα κιόλας στην καταβολή των δεδουλευμένων των τεχνολόγων των Τμημάτων Ακτινοθεραπείας, Αξονικού Τομογράφου, Μαγνητικού Τομογράφου, Πυρηνικής Ιατρικής, Υπερήχου, ώστε να μην υπάρξει καμία αναβολή ακτινοθεραπειών και άλλων ακτινολογικών πράξεων.

apostolakis adv 2

Δικαιολογίες τύπου δεν μας έχει καταβάλει ο ΕΟΠΥΥ οικονομική αποζημίωση δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από διοικήσεις νοσοκομείων, όταν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου και εν συνεχεία ρύθμισης.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι τεχνολόγοι των εν λόγω τμημάτων στις 12 Φεβρουαρίου είχαν γνωστοποιήσει στη Διοίκηση του ΠαΓΝΗ την ομόφωνη απόφαση διακοπής της παροχής υπηρεσιών τους προς το θεσμό της ολοήμερης λειτουργίας του νοσοκομείου, από 1/3/2021, με κοινοποίηση στη διοίκηση της ΥΠΕ, ωστόσο ουδέποτε η διοίκηση του νοσοκομείου έστειλε το σχετικό έγγραφο στην Υγειονομική Περιφέρεια.

Αναφορικά με «τα 4 αιτήματα της Διοίκησης του ΠαΓΝΗ να τακτοποιηθεί το αίτημα της μετακίνησης των Τεχνολόγων  από το Βενιζέλειο στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο η ΔΥΠΕ δεν ικανοποίησε», η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ κάνει σαφές ότι δε θα κλείσουμε τα ακτινολογικά τμήματα του Βενιζελείου επειδή η Διοίκηση του ΠαΓΝΗ αντί να εκπαιδεύσει του τεχνολόγους του ΠαΓΝΗ, αποφασίζει ότι η λύση είναι να κλείσουμε τμήματα από άλλα νοσοκομεία.

Αυτά συμβαίνουν όταν αυτενεργούμε και παρακάμπτονται οι κεντρικές διαχειριστικές αρχές, όπως είδαμε να συμβαίνει και με την αυθαίρετη απόφαση για την διενέργεια rapid test στους συνοδούς ασθενών, με οικονομική επιβάρυνση των ίδιων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εξ αρχής ότι θα καλύπτονται από το νοσοκομείο, όπως είχε επισημάνει η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Συμπερασματικά,

1. Η Διοίκηση της ΥΠΕ, ενώ υπήρχε έγγραφο από τις 12 Φεβρουαρίου στη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, έλαβε γνώση την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στη συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ.
2. Η Διοίκηση της ΥΠΕ με τη γνώση του προβλήματος ζήτησε την άμεση πληρωμή των τεχνολόγων.
3. Η Διοίκηση της ΥΠΕ δε θα αποδυναμώσει τμήματα άλλων νοσοκομείων και λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφαλή υγειονομική κάλυψη των ασθενών στην Κρήτη.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble