Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗYeni Safak: «Η Ελλάδα φοβάται τουρκική επίθεση- Ενεργοποίησε τους S-300 στην Κρήτη»

Yeni Safak: «Η Ελλάδα φοβάται τουρκική επίθεση- Ενεργοποίησε τους S-300 στην Κρήτη»

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

«Θορυβώδη γείτονα» που «προσπαθεί να επιβάλλει το δικό της νόμο στο διεθνές δίκαιο» χαρακτηρίζει την Ελλάδα η Yeni Safak, ισχυριζόμενη ότι η Αθήνα ενεργοποίησε το αντι-πυραυλικό σύστημα S-300 στην Κρήτη φοβούμενη επίθεση από την Τουρκία.

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα κάνει λόγο για απειλές από την Ελλάδα κατά της Τουρκίας: «Από τον ΥΠ ΑΜ μέχρι τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και κάποιοι πολιτικοί και απόστρατοι στρατιωτικοί ονειρεύονται πόλεμο με την Τουρκία και άρχισαν να βγάζουν ιαχές πολέμου», αναφέρει το δημοσίευμα.

mechanical adv 2021

Και υποστηρίζει ότι ο ελληνικός στρατός έστειλε ειδικές δυνάμεις και drones στην Κρήτη και ότι ενεργοποίησε τους S-300: «Ο ελληνικός στρατός λαμβάνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας και οι πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους σε απειλές. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο ελληνικός στρατός, λαμβάνοντας μέτρα εναντίον της Τουρκίας, ενεργοποίησε το σύστημα S-300 στην Κρήτη και έστειλε στο νησί πρόσθετες ναυτικές δυνάμεις, drones, πυρομαχικά και ειδικές δυνάμεις του στρατού», σημειώνει η Yeni Safak. Kαι επικαλούμενη τις δηλώσεις Τούρκου διπλωμάτη στο Al Jazeera, υποστηρίζει ότι Τουρκία μπορεί να φτάσει ακόμη και σε πόλεμο για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στην ανατολική Μεσογείου.

apostolakis adv 2

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «πολεμική προετοιμασία» της Ελλάδας, επικαλούμενο τις δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών, όπως του ΥΠ ΑΜ Νίκου Παναγιωτόπουλου, ότι «είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο», του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, Νίκου Τσούνη, «ό,τι και να κάνουμε, θα το κάνουμε μόνοι μας», καθώς και του πρώην ΥΠ ΑΜ, Ευάγγελου Αποστολάκη ότι «η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να φοβάται τους Τούρκους και να κάνει ό, τι πρέπει να κάνει».

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...