ΚΡΗΤΗ

Γούβες Ηρακλείου |Τριτοκοσμική η εικόνα έξι μήνες μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Τριτοκοσμικές εικόνες στην τουριστική περιοχή στις Γούβες Ηρακλείου Κρήτης συναντούν οι πρώτοι τουρίστες καθώς, έξι μήνες μετά, αφού δεν έχουν αποκατασταθεί οι υποδομές που καταστράφηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε απελπισία βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματίες στην παραλιακή των Γουβών καθώς οι 3 πρόχειρες γέφυρες που συνέδεαν τον δρόμο με τα καταστήματά τους παρασύρθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από τα ορμητικά νερά, με συνέπεια όπως λένε να υπάρχει ταλαιπωρία και με τους ίδιους να βρίσκονται αντιμέτωποι με οικονομική καταστροφή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για την έλλειψη φωτισμού, για τις λακκούβες και όχι μόνο, καλώντας τη δημοτική αρχή Χερσονήσου να προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τη γενικότερη εικόνα της τουριστικής περιοχής.

Στην ευρύτερη περιοχή των Γουβών, αρκετά καταστήματα παραμένουν κλειστά όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Αναφορικά με τα προβλήματα στις υποδομές, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος δήλωσε πρόσφατα ότι σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας που καταστράφηκε από τη θεομηνία, με προτεραιότητα στο παραλιακό μέτωπο καθώς εγκρίθηκε ποσό ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button