ΚΡΗΤΗ

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λασίθι

Από τα ξημερώματα βρίσκεται σήμερα στην ανατολική Κρήτη – με αφορμή την τελετή ονοματοδοσίας της οδού “Κωνσταντίνου Μητσοτάκη” στον Δήμο Μαλεβιζίου – ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η περιοδεία στην Ανατολική Κρήτη

Πρώτος του σταθμός η Σητεία και ακολουθεί η Ιεράπετρα, Άγιος Νικόλαος το Οροπέδιο Λασιθίου, προτού βρεθεί στο Ηράκλειο, για να παρευρεθεί στην τελετή για την ονοματοδοσία.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου άρχισε από τη Σητεία, όπου στις 7:20 σήμερα το πρωί έχει συνάντηση με ψαράδες.Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη στο Δημαρχείο, καθώς και με παραγωγικούς-επιστημονικούς φορείς της περιοχής και βόλτα στο λιμάνι της Σητείας.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανατολική Κρήτη θα είναι η Ιεράπετρα, όπου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, στη Μητρόπολη. Στις 11 ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης. Θα ακολουθήσει καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη στο Δημαρχείο. Σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Κρήτης στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με θέμα “Λειψυδρία στη Κρήτη – Δίνουμε λύσεις”.

Επόμενος σταθμός θα είναι ο Άγιος Νικόλαος. Εκεί θα παρατεθεί προς τιμήν του γεύμα με θεσμικούς παράγοντες της πόλης στο ξενοδοχείο “Pleiades Luxurious Villas” στον Αγ. Νικόλαο (περιφερειακή οδό).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Οροπέδιο Λασιθίου

Στις 5:30 το απόγευμα θα αναχωρήσει με προορισμό το Οροπέδιο Λασιθίου. Αφού θα έχει καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Οροπεδίου κ. Γιάννη Στεφανάκη στο Δημαρχείο, θα γίνει και η ανακήρυξη του προέδρου της Ν.Δ. ως επίτιμου δημότη.

Στις 6:10 θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά του Τζερμιάδου και θα έχει συνάντηση με κατοίκους σε καφενείο της περιοχής.

Τελευταίος σταθμός το Ηράκλειο

Στις 6:30 μ.μ. θα αναχωρήσει για Ηράκλειο.

Η ονοματοδοσία αφορά μια ανώνυμη οδό, η οποία συνδέει το Παγκρήτιο Στάδιο με την Αμμουδάρα, και η οποία θα ονομαστεί οδός “Κωνσταντίνου Μητσοτάκη”.
Όπως αναφέρει ο Δήμος Μαλεβιζίου, πρόκειται για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Ιούνιο του 2017, μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Κρητικό πρώην πρωθυπουργό Κων/νο Μητσοτάκη, που θα υπενθυμίζει τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας στον τόπο μας, την προσωπική συμβολή του στην αναβάθμιση του Κοινοβουλευτισμού και τις διαρκείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη, η εκδήλωση της ονοματοδοσίας οδού “Κωνσταντίνου Μητσοτάκη” στο Γάζι έχει προγραμματιστεί για τις 8:30 το βράδυ. Έχει δε δεχτεί επίσημη πρόκληση από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Το πρόγραμμα της τελετής αναλυτικά:
– 20:30: Έναρξη τελετής – Επιμνημόσυνη δέηση.
– 20:40: Χαιρετισμός από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.
– 20:45: Σύντομη ομιλία για τη ζωή και το έργο του Κων/νου Μητσοτάκη από τον δημοτικό σύμβουλο, δημοσιογράφο Κώστα Τριγώνη.
– 20:55: Χαιρετισμός από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
– 21:00: Αποκαλυπτήρια.
– 21:05: Λήξη τελετής.

Η αναχώρηση του προέδρου της Ν.Δ. από το Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 τη νύχτα, με προορισμό την Αθήνα. .

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close