ΚΡΗΤΗ

Σητεία: Στα 38 τα κρούσματα στο Παλαίκαστρο, 7 στο νοσοκομείοΗ συρροή κρουσμάτων στο Παλαίκαστρο Σητείας σήμανε κόκκινο συναγερμό στην περιοχή καθώς μέσα σε διάστημα λίγων 24ωρων αποδείχτηκε μεγάλη διασπορά κορωνοϊού στην κοινότητα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων «σκαρφάλωσε» στους 38, εκ των οποίων 7 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Ευτυχώς β που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο δεν είναι σοβαρή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και στην Αντιγόνη Ανδρεάκη ο κ. Ζερβάκης.

Η δειγματοληψία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ ολοκληρώθηκε με δεκάδες τεστ τα τελευταία δύο 24ωρα ωστόσο η δημοτική αρχή ασκεί πιέσεις προκειμένου να επανέλθει το κλιμάκιο και να πραγματοποιηθούν περισσότερα διαγνωστικά τεστ.

swell adv 2021

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση και ελπίζουμε να εξελιχθεί ομαλά», επεσήμανε ο δήμαρχος Σητείας και πρόσθεσε πως «τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποχώρησαν ωστόσο οι μισοί κάτοικοι δεν έχουν κάνει τεστ και θα ζητήσουμε από το κλιμάκιο να επανέλθει. Έχουμε καταθέσει σχετικό αίτημα γιατί υπάρχει μεγάλη αγωνία στην τοπική κοινωνία».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αναφερόμενος στην εστία διασποράς ο δήμαρχος Σητείας τόνισε πως «έγιναν από πολλούς, πολλά επαναλαμβανόμενα λάθη. Δεν εξηγείται διαφορετικά η συρροή των κρουσμάτων».


Σχετικά άρθρα

Back to top button