Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο | Ξεκινά η κατασκευή της επέκτασης του Κεντρικού Αγωγού του Φράγματος...

Ρέθυμνο | Ξεκινά η κατασκευή της επέκτασης του Κεντρικού Αγωγού του Φράγματος Ποταμών Αμαρίου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Οι εργασίες κατασκευής του έργου «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΜΑΡΙΟΥ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ», ξεκινούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

Το έργο περιλαμβάνει την  ενίσχυση της τροφοδοσίας των περιοχών «Άδελε» και  «Πηγής» και την επέκταση του κεντρικού αγωγού, από την περιοχή «Πηγή» όπου καταλήγει σήμερα το δίκτυο έως την περιοχή του «Πρίνου», περνώντας από περιοχές των Δ.Δ. «Λούτρας», «Παγκαλοχωρίου», «Χαμαλευρίου», «Βιράν Επισκοπής», «Έρφοι-Αγιασμάτσι» και «Πρίνου-Λατζιμά».

mechanical adv 2021

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των παραπάνω εργασιών εκτιμάται στους δέκα οκτώ (18) μήνες.

apostolakis adv 2

Στο πλαίσιο του ίδιου έργου περιλαμβάνεται ακόμη η κατασκευή  των αρδευτικών δικτύων στις περιοχές «Γιαννούδι», «Ξηρό Χωρίο» και «Μισίρια», με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους έξι  (6) μήνες.

Γίνεται γνωστό ότι το κάθε τμήμα που θα ολοκληρώνεται θα παραδίδεται αυτόματα και  σε λειτουργία.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 4.800.000 € (με τον ΦΠΑ) και η χρηματοδότηση του γίνεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών του παραπάνω έργου, θα κατασκευαστούν δίκτυα συνολικού μήκους 16,7 χλμ. Αναπόφευκτα θα προκληθούν οχλήσεις στις περιοχές που αυτό διέρχεται  και  ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. ζητά  εκ των προτέρων την κατανόηση των πολιτών.

Παρακαλούνται, όσοι από τους ιδιοκτήτες των περιοχών αυτών ενδιαφέρονται για να αρδεύσουν τις ιδιοκτησίες τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΟΑΚ Α.Ε. στο Ρέθυμνο στα τηλ. 2831027501 & 2831053776, προκειμένου να κάνουν την απαιτούμενη αίτηση σύνδεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: e.zografaki@oakae.gr

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...