Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΡέθυμνο | Ενοπλη επίθεση κατά κτηνοτρόφων προκάλεσε αναστάτωση

Ρέθυμνο | Ενοπλη επίθεση κατά κτηνοτρόφων προκάλεσε αναστάτωση

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Για ακόμα μία φορά τα όπλα «μπήκαν μπροστά» για την επίλυση κτηνοτροφικών διαφορών. Αυτή τη φορά σε ορεινό χωριό του Δήμου Αμαρίου όπου το βράδυ του Σαββάτου, «άγνωστοι», γάζωσαν με 10 σφαίρες από 9αρι πιστόλι κατοικία κτηνοτρόφων, στην οποία μεταξύ άλλων κατοικούν ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, από καθαρή τύχη δεν υπάρχουν θύματα από την επίθεση αυτή, η οποία έχει αναστατώσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

mechanical adv 2021

Ηεπίθεση έγινε ώρα 23:20 τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου 20 Μαρτίου. Το χωριό αναστατώθηκε από τους πυροβολισμούς και όλοι βρέθηκαν στο «πόδι». Επίσημα, παραμένουν άγνωστοι εκείνοι που επιτέθηκαν. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες, ότι πρόκειται για άτομα – επίσης κτηνοτρόφους – που προέρχονται από άλλο χωριό του Αμαρίου και είχαν διαφορές με τους κτηνοτρόφους, που δέχθηκαν την τρομακτική επίθεση. Στην Αστυνομία, φαίνεται πως τα πρόσωπα είναι γνωστά και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες γίνεται συστηματική έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

apostolakis adv 2

Άλλωστε, ολόκληρη τη νύχτα της 20ης προς 21ης Μαρτίου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρισκόταν γύρω από την κατοικία που δέχθηκε την επίθεση ενώ γινόταν περιπολίες και έρευνες σε ολόκληρο το ορεινό Αμάρι.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ρεθύμνου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble