ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Ενεργοποιούνται οι κάμερες για τον έλεγχο της παραβατικότητας

Ευρεία σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου Αδάμ Παραδεισανό και τον Διοικητή Τροχαίας Σωτήρη Τζατζάκη, είχε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ρεθύμνου, συζητήθηκαν εκτενώς τρόποι αντιμετώπισης της παραβατικότητας στην Παλιά Πόλη και εξετάστηκαν οι παράμετροι ενεργοποίησης τους συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου (κάμερες).

neratzoulis neo

Διερευνήθηκε το νομικό πλαίσιο και σύντομα θα αρθούν τεχνικές και γραφειοκρατικές δυσχέρειες προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα, το οποίο είναι αρτιότατο τεχνικά, ελεγμένο επιστημονικά, πιστοποιημένο και καταγράφει με απόλυτη ευκρίνεια το όχημα (και όχι το πρόσωπο του  οδηγού), που προβαίνει σε παράβαση στο Ιστορικό Κέντρο.

Ελπίζεται ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι μέχρι σήμερα κοινές προσπάθειες του  Δήμου Ρεθύμνης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Ρεθύμνου, για την αποτελεσματική διαχείριση φαινομένων παραβατικότητας που σημειώνονται στην Παλιά Πόλη, θα ευοδωθούν και οι παραβάτες θα σεβαστούν επιτέλους το Νόμο, την πόλη που ζουν και τους συνανθρώπους τους  και θα προσαρμοστούν στο υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο.

bakaliko lagos

Οι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ενεργοποίηση του συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου της παραβατικότητας στην Π.Π., η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button