ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: 15 Φεβρουαρίου η «κλήρωση» για τις νέες φοιτητικές εστίες

Πρόκειται για ένα έργο-ορόσημο για το νησί.

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Αποφασίστηκε σήμερα Τρίτη (17/01), από το Πρυτανικό Συμβούλιο, η οριστική ημερομηνία «ανοίγματος» των προσφορών για τις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου Κρήτης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα πρέπει, να έχουν καταθέσει οι εταιρίες που ενδιαφέρονται για το έργο, την πρόταση τους.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αναμένεται η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για το μεγάλο έργο ΣΔΙΤ των νέων Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στη Β’ φάση του διαγωνισμού έχουν προκριθεί 5 ενδιαφερόμενα σχήματα, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, «ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις», ABAΞ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ και «Μυτιληναίος-ΑΤΕΣΕ». –

Ουσιαστικά σε λιγότερο από ένα μήνα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιες εταιρίες την δεσμευτική προσφορά τους. Το έργο, που προωθείται με τη μορφή Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, αφορά στη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση 2.000 νέων φοιτητικών κλινών στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο και 1.000 νέων φοιτητικών κλινών στο Ηράκλειο, καθώς και στη μελέτη κατασκευής του αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου Κρήτης στον Γάλλο Ρεθύμνου, το οποίο θα αξιοποιηθεί και ως συνεδριακό κέντρο.

“IN_AND_OUT

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο ΣΔΙΤ θα έχει σύμβαση 30ετούς διάρκειας. Δεν θα κληθεί απλώς να κατασκευάσει τις νέες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο και να τις παραδώσει στο Πανεπιστήμιο αλλά θα έχει και παράλληλα την ευθύνη διαχείρισης, συντήρησης και λειτουργίας των φοιτητικών εστιών για 27 χρόνια, δεδομένου ότι ο κατασκευαστικός χρόνος ορίζεται στα 3 χρόνια.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button