ΚΡΗΤΗ

Ο Π.Ο.Α.Ν. ιδρύει ποδηλατική ακαδημία στον Αγιο ΝικόλαοΟ Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ποδηλατικής ακαδημίας στην περιοχή μας για παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών.
Στόχος της ακαδημίας είναι η δημιουργία αθλητικής ποδηλατικής ομάδας για τη συμμετοχή σε διασυλλογικούς αγώνες και πρωταθλήματα.Την επιμέλεια της ακαδημίας θα έχει έμπειρος πτυχιούχος γυμναστής με εξειδίκευση στην ποδηλασία που από κοινού με τα μέλη του σωματείου θα μεριμνούν για τη διεξαγωγή της εκμάθησης και των προπονήσεων κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

Οι κύριοι στόχοι και τα οφέλη από τη συμμετοχή των παιδιών είναι:
• Εκγύμναση μέσω της αερόβιας άσκησης της ποδηλασίας με πληθώρα ωφελειών σύμφωνα με μεγάλο αριθμό ερευνών και της διεθνούς βιβλιογραφίας (επιγραμματικά βελτίωση καρδιαγγειακού, μυϊκή ανάπτυξη, μηδαμινή καταπόνηση αρθρώσεων κλπ)
• Ανάπτυξη ποδηλατικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων
• Εισαγωγή τόσο την ποδηλασία δρόμου όσο και στην ποδηλασία βουνού
• Γνωριμία και εισαγωγή στην αθλητική ποδηλασία
• Επιμόρφωση σε θέματα Κ.Ο.Κ., ασφάλειας στο δρόμο και γενικότερα ορθής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς
• Εκμάθηση τεχνικών θεμάτων για την ορθή ρύθμιση και συντήρηση του ποδηλατικού εξοπλισμούΠαραμένουμε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την εισαγωγή στο μαγικό κόσμο της ποδηλασίας!

Στοιχεία επικοινωνίας & εγγραφών:
t: 6944 248243 Χρήστος Τζώρτζης, 6973 565702 Δημήτρης Κονταξάκης
e: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close