Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟ Π.Ο.Α.Ν. ιδρύει ποδηλατική ακαδημία στον Αγιο Νικόλαο

Ο Π.Ο.Α.Ν. ιδρύει ποδηλατική ακαδημία στον Αγιο Νικόλαο

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ποδηλατικής ακαδημίας στην περιοχή μας για παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών.
Στόχος της ακαδημίας είναι η δημιουργία αθλητικής ποδηλατικής ομάδας για τη συμμετοχή σε διασυλλογικούς αγώνες και πρωταθλήματα.

Την επιμέλεια της ακαδημίας θα έχει έμπειρος πτυχιούχος γυμναστής με εξειδίκευση στην ποδηλασία που από κοινού με τα μέλη του σωματείου θα μεριμνούν για τη διεξαγωγή της εκμάθησης και των προπονήσεων κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

mechanical adv 2021

Οι κύριοι στόχοι και τα οφέλη από τη συμμετοχή των παιδιών είναι:
• Εκγύμναση μέσω της αερόβιας άσκησης της ποδηλασίας με πληθώρα ωφελειών σύμφωνα με μεγάλο αριθμό ερευνών και της διεθνούς βιβλιογραφίας (επιγραμματικά βελτίωση καρδιαγγειακού, μυϊκή ανάπτυξη, μηδαμινή καταπόνηση αρθρώσεων κλπ)
• Ανάπτυξη ποδηλατικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων
• Εισαγωγή τόσο την ποδηλασία δρόμου όσο και στην ποδηλασία βουνού
• Γνωριμία και εισαγωγή στην αθλητική ποδηλασία
• Επιμόρφωση σε θέματα Κ.Ο.Κ., ασφάλειας στο δρόμο και γενικότερα ορθής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς
• Εκμάθηση τεχνικών θεμάτων για την ορθή ρύθμιση και συντήρηση του ποδηλατικού εξοπλισμού

apostolakis adv 2

Παραμένουμε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την εισαγωγή στο μαγικό κόσμο της ποδηλασίας!

Στοιχεία επικοινωνίας & εγγραφών:
t: 6944 248243 Χρήστος Τζώρτζης, 6973 565702 Δημήτρης Κονταξάκης
e: team@poan.gr

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-