ΚΡΗΤΗ

Το νέο αεροδρόμιο στη Σητεία είναι στολίδι

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του αεροσταθμού στη Σητεία, αποτελούν αψευδή μάρτυρα για τη λειτουργικότητα και τη μοντέρνα οπτική του. Πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του.

Όπως σημειώνει το Cretapost, πρόσφατα υπεγράφη από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Δένδια η απόφαση με την οποία αποδεσμεύονται 3,478 εκατ. ευρώ για την αποπεράτωση των αναγκαίων εργασιών κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροσταθμού και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου.

caffeine adv2020b

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας το νέο αεροδρόμιο θα ονομάζεται «Βιτσέντζος Κορνάρος».

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button