ΚΡΗΤΗ

Οι Μετεωκρήτες τοποθέτησαν μετεωρολογικό σταθμό και κάμερα στη Γαύδο

Μετεωρολογικό σταθμό και κάμερα στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, στη Γαύδο, τοποθέτησε χθες η εθελοντική ομάδα Μετεωκρήτες. «Η Γαύδος εκτός των άλλων, είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα περιοχή καιρικά κι αυτό γιατί πολλά μέτωπα κακοκαιρίας, αρχικά επηρεάζουν το νησί κι αργότερα σαρώνουν την Κρήτη.

Άλλες φορές πάλι θα δούμε την περιοχή να είναι στον δικό της καιρικό κόσμο και το σπουδαιότερο, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί», αναφέρουν οι Μετεωκρήτες.

Και προσθέτουν: «Αφού ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία τον Δήμο Γαύδου, να πούμε ότι η ομάδα μας, ανέλαβε τα έξοδα αγοράς και εγκατάστασης κάμερας και σταθμού! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας που συνδράμουν οικονομικά αυτές τις δύσκολες εποχές! Παρ’ ό,τι από τα 30 και πλέον μέλη της ομάδας meteokrites gold members, άλλος προσφέρει περισσότερο κι άλλος λιγότερο, έχουμε μια αρχή! Να μην ξεχωρίζουμε κανέναν και να αναφερόμαστε μόνο στην κοινή μας προσπάθεια! Όταν υπάρχει κατανόηση, αγάπη κι αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, το λιγότερο με το περισσότερο ισοδυναμούν! Αυτό είναι το πνεύμα μας, με αυτήν τη λογική προχωράμε κι ας μας διδάσκουν οι εποχές τον ατέρμονο ανταγωνισμό και την τυφλή κερδοσκοπία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close