ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Του αξίζει ένα βραβείο ανθρωπιάς και ζωοφιλίας

Μέσα στα πολλά περιστατικά βίας, οι πράξεις ανθρωπιάς και ζωοφιλίας επιβραβεύονται με κάθε τρόπο. Όπως για παράδειγμα ο Κρητικός της φωτογραφίας ο οποίος βρέθηκε να περιθάλπει και να φροντίζει με πολύ στοργή και απίστευτη αγάπη τα βαριά τραύματα αδέσποτου σκυλιού που εντελώς τυχαία βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του.

Το σκυλί ήταν τρομοκρατημένο και βαριά χτυπημένο με καραμπίνα κάποιου απάνθρωπου, παρόλα αυτά (δείτε καλά τα τραύματα στη φωτογραφία) αυτό κατάφερε να τρυπώσει στην αυλή του σωτήρα του όπου εκεί το βρήκε φοβισμένο, αδυνατισμένο με πολλά σκάγια στο πρόσωπο, χωρίς το ένα μάτι και γενικά σε πολύ κακή κατάσταση. Τελικά αφού κατάφερε να το συνεφέρει και να επουλώσει κατά κάποιο τρόπο τις πληγές του, ο νεαρός αποφάσισε να το πάει και στον κτηνίατρο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

caffeine adv2020b

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button