ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Το λικέρ από ελιά που κάνει θραύση

Η 56χρονη Καίτη Ντιναπόγια ζει για αρκετά χρόνια στην Κρήτη. Μετά από δυο προσωπικές περιπέτειες, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με αυτό που της άρεσε.

caffeine adv2020b

Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούνταν με τη βιοκαλλιέργεια – με τις ομορφιές της φύσης.

Έτσι ξεκίνησε να μαζεύει λουλούδια, βότανα, να αξιοποιεί τα φρούτα, να τα ετοιμάζει για να τα προσφέρει στο… ποτήρι.

neratzoulis neo

Ξεκίνησε να παρασκευάζει λικέρ ενώ τώρα έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξε λικέρ με τον πλούτο της Κρήτης: την ελιά.

Το λικέρ αυτό, με την ελαφριά πικρή γεύση, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στην έκθεση «Ημέρες Γαστρονομίας – Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», στο Μουσείο Μπενάκη και έκανε θραύση.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button