ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Στα 64 αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού

Ξεπέρασαν τα 60 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον αναθεωρημένο χάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, τα κρούσματα πλέον στο νησί ανέρχονται στα 64.

caffeine adv2020b

Από αυτά, πέντε είναι τα άτομα που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του νησιού, εκ των οποίων ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για τον 39χρονο άνδρα από την Κάλυμνο ο οποίος είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Ρόδου στο Ηράκλειο κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αλλά όχι διασωληνωμένος, νοσηλεύεται ένας 70χρονος άνδρας ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στις μονάδες covid των νοσοκομείων Χανίων και Ηρακλείου.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button