ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία ενόψει της κακοκαιρίας«Ο μηχανισμός είναι έτοιμος, δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν έχει ενημερωθεί», δηλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης και τον Σωτήρη Μεταξά ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Τάσος Κουρουπάκης, ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που θα «περάσει» από την Κρήτη τις επόμενες ημέρες, φέρνοντας μάλιστα και μεγάλα ύψη βροχής.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας, ο κ. Κουρουπάκης χαρακτήρισε «ευλογία» τις βροχές που θα σημειωθούν στο νησί και τόνισε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Μας έχουν ενημερώσει για 100 – 130 χιλιοστά βροχής το τριήμερο, σε κάποιες περιοχές ίσως και λίγο περισσότερο», σημείωσε τονίζοντας πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει ενημερώσει και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας του νησιού.

Μάλιστα τόνισε, πως δεν υπάρχουν «επικίνδυνες» περιοχές τη δεδομένη στην Κρήτη, αφού έχουν γίνει οι απαραίτητοι καθαρισμοί αλλά και ο συντονισμός και ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας στο νησί βρίσκεται σε τέτοια ετοιμότητα, που αντίστοιχη δεν έχει υπάρξει καμία άλλη χρονιά.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button