ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: «Μαϊμού» γιατρός είχε κάνει το σπίτι του ιατρείο – Συνελήφθη στην ΑθήναΈνα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 52χρονο άνδρα ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Χανιά σε… ιδιωτικό ιατρείο.

Ο 52χρονος άνδρας από την Αθήνα μαζί με τη 49χρονη σύντροφό του είχαν ενοικιάσει σπίτι στην περιοχή της Κισσάμου στα Χανιά, στο όποιο δέχονταν επισκέψεις ασθενών, στους οποίους μάλιστα συνταγογραφούσε φάρμακα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο «μαϊμού» γιατρός παρίστανε τον Παθολόγο, οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη συγκεκριμένη υπόθεση, εντόπισαν στο σπίτι που είχε μετατρέψει σε ιατρείο, εκτός από ιατρικά εργαλεία, σημειώσεις που περιλάμβαναν πολλά επίθετα ανθρώπων από Ρέθυμνο και Ηράκλειο .

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ωστόσο, μιας και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αν τα άτομα αυτά είχαν ήδη μεταβεί στον χώρο του ή αν το ζευγάρι συγκέντρωνε πληροφορίες σε μία προσπάθεια να κάνει κρούση σε υποψήφιους…ασθενείς του και από άλλους νομούς εκτός από τα Χανιά όπου βρισκόταν η…βάση τους για το στήσιμο του παράνομου ιατρείου.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button