Κυριακή, 11 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο: Η πρώτη τιμητική πτήση του νέου Airbus A320neo

Ηράκλειο: Η πρώτη τιμητική πτήση του νέου Airbus A320neo

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η άφιξη του πρώτου από τα συνολικά έξι ολοκαίνουργια Airbus A320neo της SKY express, είναι πια γεγονός.

Το αεροσκάφος πέταξε από Τουλούζη, όπου είναι η έδρα του παγκόσμιου κολοσσού της Airbus, τις προηγούμενες ημέρες προς Ελλάδα, σηματοδοτώντας έτσι την νέα εποχή ανάπτυξης που διανύει η αεροπορική εταιρεία.

mechanical adv 2021

Μετά το ασφαλές ταξίδι, το καλωσόρισμα των πιλότων, του πληρώματος και τις εντυπωσιακές στιγμές υποδοχής που εξελίχθηκαν στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σειρά είχε η πρώτη πτήση του αεροσκάφους.

apostolakis adv 2

Για την πρώτη τιμητική πτήση, η εταιρεία δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει την Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, όπου αποτελεί σταθερά τη βάση της SKY express σε όλη της την πορεία. Μια πορεία που χαρακτηρίζεται από επιτυχίες, προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα, στόχους που γίνονται πραγματικότητα.

Το νέο Airbus A320neo, ντυμένο με την νέα δυναμική και αισιόδοξη εμφάνιση υποδέχθηκαν στο κρητικό έδαφος ο Ανδρέας Γρύλος, συνιδιοκτήτης του Ομίλου IOGR και ο πατέρας της οικογένειας Νικόλαος Γρύλος, σε μία κίνηση με σαφή συμβολισμό, καθώς η SKY express συνεχίζει να ανοίγει τα φτερά της στην Ελλάδα και σύντομα και στο εξωτερικό, διατηρώντας δυνατούς τους δεσμούς της με την Κρήτη και τους ανθρώπους της.

Αποτελώντας, με αυτόν τον τρόπο, έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού ταξιδιωτικού προϊόντος, στηρίζοντας την τοπική και εθνική οικονομία, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και πολλαπλές επιλογές προς το επιβατικό κοινό.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble