ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Εγκαινιάστηκε το πάρκο «Καραμανλή»

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου «Καραμανλή», στην περιοχή του Δειλινού, παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού και πολλών κατοίκων της περιοχής.

Πρόκειται για ένα πάρκο που ανάπλασε και αναβάθμισε ο Δήμος Ηρακλείου (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και η Υπηρεσία Πρασίνου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού Επικτήτου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παιδική χαρά, μεγάλη επιφάνεια πρασίνου και έναν πλακοστρωμένο χώρο συνάθροισης κοινού.

brands heaven2021

Σημειώνεται ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου και ανάδοχος ήταν η ΔΕΠΑΝΑΛ.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο δήμαρχος τόνισε:

neratzoulis neo

«Η ανακαίνιση του Πάρκου Καραμανλή αποτέλεσε ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο ικανοποιήσαμε και εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική μας για την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Η εξαιρετικά θετική υποδοχή της οποίας έχουν τύχει μέχρι στιγμής οι καινούργιες παιδικές χαρές που έχουμε φτιάξει σε διάφορες γειτονιές του Ηρακλείου, επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι τέτοιοι χώροι βοηθούν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και ενισχύουν την κοινωνική συνοχή.

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, διότι το Ηράκλειο χρειάζεται σύγχρονους και ασφαλείς κοινόχρηστους χώρους καθώς και περισσότερους χώρους πρασίνου σε όλες τις συνοικίες του».
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button