ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Ξεκινάει η κατασκευή της προσαγωγού διώρυγας ΜύρτουςΥπογράφεται στο Υπουργείο Υποδομών η σύμβαση με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία, «Θεμελη ΑΕ» για την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή «της Προσαγωγού Διώρυγας Μύρτους», προϋπολογισμού, μετά την έκπτωση, 9.595.018,86 ευρώ.

Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή της Ιεράπετρας, καθώς θα εμπλουτίζει το φράγμα Μπραμιανού και θα απαλλάξει τους παραγωγούς αλλά και την περιοχή από το άγχος της λειψυδρίας. Πρόκειται για χρόνιο αίτημα της κοινωνίας της Ιεράπετρας, στο οποίο είχε ανταποκριθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δρομολογώντας την υλοποίησή του, η οποία προχωρά παρά τις καθυστερήσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για την υπογραφή της σύμβασής ενημέρωσε το βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη ο διευθυντής Υδραυλικών Έργων Αντώνης Κοτσώνης. Ταυτόχρονα ο κ. Κοτσώνης ενημέρωσε και για τα δίκτυα του Οροπεδίου Λασιθίου, λέγοντας ότι ο φάκελος βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο και σύντομα, εντός μηνός, θα υπογραφεί η σύμβαση.

«Και τα δυο σημαντικά έργα υποδομών αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη και να ανακουφίσουν σε ένα βαθμό τους παραγωγούς, ιδίως αν συνδυαστεί με την ταυτόχρονη οικονομική ενίσχυση και στήριξη των αγροτών, για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button