Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Ξεκινάει η κατασκευή της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους

Ιεράπετρα: Ξεκινάει η κατασκευή της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Υπογράφεται στο Υπουργείο Υποδομών η σύμβαση με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία, «Θεμελη ΑΕ» για την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή «της Προσαγωγού Διώρυγας Μύρτους», προϋπολογισμού, μετά την έκπτωση, 9.595.018,86 ευρώ.

Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή της Ιεράπετρας, καθώς θα εμπλουτίζει το φράγμα Μπραμιανού και θα απαλλάξει τους παραγωγούς αλλά και την περιοχή από το άγχος της λειψυδρίας. Πρόκειται για χρόνιο αίτημα της κοινωνίας της Ιεράπετρας, στο οποίο είχε ανταποκριθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δρομολογώντας την υλοποίησή του, η οποία προχωρά παρά τις καθυστερήσεις.

mechanical adv 2021

Για την υπογραφή της σύμβασής ενημέρωσε το βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη ο διευθυντής Υδραυλικών Έργων Αντώνης Κοτσώνης. Ταυτόχρονα ο κ. Κοτσώνης ενημέρωσε και για τα δίκτυα του Οροπεδίου Λασιθίου, λέγοντας ότι ο φάκελος βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο και σύντομα, εντός μηνός, θα υπογραφεί η σύμβαση.

apostolakis adv 2

«Και τα δυο σημαντικά έργα υποδομών αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη και να ανακουφίσουν σε ένα βαθμό τους παραγωγούς, ιδίως αν συνδυαστεί με την ταυτόχρονη οικονομική ενίσχυση και στήριξη των αγροτών, για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble